Στις 7 Φεβρουαρίου το ελληνικό κοινό υποδέχεται το απόλυτο δίδυμο της techno, Adam Beyer και Ida Engberg, στο Monastiraki Center για ένα αυθεντικό Drumcode Night που θ’ αφήσει εποχή.

Ο συναρπαστικός Adam Beyer, ο ηγέτης της σουηδικής techno και ιδρυτής της πρότυπης Drumcode Records αποτελεί μια από τις πιο αναμφισβήτητες  όσο και τελειοποιημένες περιπτώσεις καλλιτέχνη στην ποιοτική ηλεκτρονική σκηνή. Η προοδευτική προσέγγισή του για την τέχνη εκφράζεται μέσα από το δισκογραφικό φαινόμενο «Drumcode» και βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη μέσα από τα Drumcode parties τα οποία έχουν παρουσία σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

Στην Ελλάδα επιστρέφει φυσικά όχι μόνος, αλλά με τη σύντροφό του και βασική συνεργάτιδά του, την ταλαντούχα παραγωγό της tech house και techno και μια από τις πιο σέξι παρουσίες της ηλεκτρονικής σκηνής, Ida Engberg. Η κοινή τους παρουσία στα decks αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά οπτικοακουστικά στιγμιότυπα στον underground πλανήτη της techno.