Με το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της, με τίτλο “8-track”, να κυκλοφορεί από την The Sound of Everything και τους στίχους της να ερμηνεύονται από τον Craig Walker μέχρι την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Nayra επιστρέφει στο FAUST για μία ατμοσφαιρική συναυλία!
 
 
Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, η Nayra ανεβαίνει στη σκηνή του FAUST και παρουσιάζει τραγούδια από το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ, “8-track”, σε στίχους και μουσική της ίδιας, αλλά και επιλεγμένες διασκευές.
 

Με έναν ιδιαίτερο ήχο που δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα είδη και κατηγορίες, η Nayra κινείται με άνεση και μελωδικότητα ανάμεσα σε μελαγχολικούς (down tempo) ηλεκτρονικούς ήχους και σε πιο έντονες ποπ/ροκ γραμμές που αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο και αιχμηρό της στίχο.
 

Το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο “8-track” κυκλοφορεί από την Sound of Everything, ενώ το πρώτο single, “While the years are passing by”, συμπεριλαμβάνεται και στη συλλογή Radio Spectrum της Cobalt, δίπλα στα πιο δημοφιλή ονόματα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής.
 
 
Η Nayra είναι το προσωπικό project της Πηγής Κωνσταντίνου, ένα όνομα που έχει ήδη  ξεχωρίσει μέσα από τις συνεργασίες της με διάφορους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Craig Walker (πρώην frontman των Archive) αλλά και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, οι οποίοι έχουν τραγουδήσει στίχους της. Στο βιογραφικό της προστίθεται και η συνεργασία της με Έλληνες σκηνοθέτες, όπως ο Νίκος Περάκης, στα soundtracks διαφόρων ταινιών, όπου έχει γράψει στίχους ή/και μουσική.
 

Παίζουν οι: Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο), Άκης Γαβαλάς (ντραμς), Ευτύχιος Γιαννακούρας (ήχος).