To Γυάλινο Μουσικό Θέατρο υποδέχεται για πρώτη φορά τους Cinema Paradiso Project. To πολυμελές σχήμα που εξειδικεύεται στη μουσική του Σινεμά, έχει ετοιμάσει για τη τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 22 Φεβρουαρίου 2015 μια παράσταση “ηλεκτρική”.

Στο πρόγραμμά τους θα συμπεριλάβουν τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο που κυκλοφόρησε πρόσφατα αλλά κατά κύριο λόγο θα μας παρουσιάσουν καινούργια κομμάτια. Διασκευές με ιδιαίτερο χρώμα και η εκπληκτική φωνή της Σουζάνας στα lead vocals μπλέκονται με εικόνες που προβάλλονται ζωντανά, με συνειρμούς και σκέψεις που μοιράζεται το σχήμα μαζί με το κοινό του δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μοναδική, μια εμπειρία ξεχωριστή και πραγματικά ψυχαγωγική.

Μαζί τους, guest star ο Βασίλης Λέκκας. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης συμπράττει με τους Cinema Paradiso Project με τραγούδια που έχουν χαραχτεί στ’αυτιά μας με τη φωνή του. Όλα με ρίζες κινηματογραφικές. Θα ερμηνεύσει τραγούδια των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Θεοδωράκη με το προσωπικό του ύφος με το γνωστό πάθος και αυθεντικότητα.

Για την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας, οι Cinema Paradiso Project ετοιμάζουν χαρταετό…