Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ροκ μουσική εκδήλωση για το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο An Club

Ροκ μουσική εκδήλωση για το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο An Club

Nιώσε, Αγάπα, Γέλα, Χωρίς Ουσίες!... Μπορείς αλλά όχι μόνος!... Τα εν λόγω μότο αποτελούν... σημαία της ξεχωριστής μουσικής εκδήλωσης, στις 20 Φεβρουαρίου 2015, στο AN Club.

 

«Στροφή» στη… λεωφόρο της δημιουργίας, της ζωής , αλλαγή «ρότας» μέσα συχνά από κακοτράχαλους δρόμους, που απαιτούν αγώνα, μόχθο, θυσίες… Αφήνοντας πίσω οδούς εξάρτησης, καταστροφής, έλλειψης αυτοσεβασμού και υποβάθμισης του μεγαλείου και των άπειρων δυνατοτήτων της ανθρώπινης φύσης. Ο «Εξαρχειώτης» διοργανώνει ένα διαφορετικό LIVE, προκειμένου να στηρίξει το ΕΞαιρετικό έργο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, το πρώτο θεραπευτικό πρόγραμμα , του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), που δημιουργήθηκε (1988) για έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας. Ο «ΕΞ» στέκεται στο πλευρό γενναίων παιδικών και εφηβικών ψυχών, που αφήνουν πίσω τους το σκοτάδι των ναρκωτικών και βγαίνουν περήφανα στο φως! Με αυτή τη συμβολή του, θα ήθελε να είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτό της σωτηρίας, που προσφέρουν μέσα από την καρδιά τους οι άνθρωποι του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, οι οποίοι «αγκαλιάζουν» τα παιδιά που ζητούν ένα χέρι βοηθείας, για να ξυπνήσουν από τους χειρότερους εφιάλτες τους…

 

Σας περιμένουμε όλους για μια ΕΞαίσια ροκ βραδιά... We got rock ‘n’ roll, it satisfies our soul!!! \m/

 

Εμφανίζονται:

 

-Γιώργος Τσίγκος και οι Μαύροι Κύκλοι (Ο Γιώργος Τσίγκος & Μαύροι Κύκλοι υπόγειο underground ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα που μετρά 22 χρόνια ζωής.

Ήχος εκρηκτικός με στοιχεία metal, punk, ηλεκτρονικά, κρατώντας πάντα τη rock βάση και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, είναι το μουσικό στίγμα των Μαύρων Κύκλων.

 

-Μόνο Γυμνό (1998 το πρώτο βάφτισμα. Ανήσυχοι, επιβλητικοί και σταθεροί στις απόψεις τους, είναι από τα λίγα πράγματα που τους χαρακτηρίζουν. Πλέον από τις πιο δυναμικές μπάντες του χώρου της ελληνόφωνης εναλλακτικής ροκ σκηνής με ένα πλούσιο δισκογραφικό υλικό.

 

-Ενέδρα (Από το 2007 ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους και προχωρούν δυνατά μέχρι και σήμερα, εκθέτοντας στο κοινό τη δική τους πρόταση.

 

-Δόγμα (Πρωτοσχηματίστηκαν το 2001. Πηγή δύναμης για αυτούς η αγάπη τους για την μουσική . Ακούραστοι συνεχίζουν και παρουσιάζουν το έργο τους στην ελληνόφωνη ροκ σκηνή . www.facebook.com/dogmagr)

 

-H μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ

 

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Σχετικές ειδήσεις
If Not For You:  Αφιέρωμα στον Bob Dylan στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση
09.12.2016 11:29
Το Hellenic American College / Hellenic American University και το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, παρουσιάζουν εκδήλωση αφιερωμένη στον Αμερικανό μουσικό θρύλο Bob Dylan, με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή του με το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Η εκδήλωση, μια βραδιά με μουσική και στίχους του Bob Dylan, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο θέατρο της οδού Μασσαλίας 22, Κολωνάκι.
Η Γλυκερία σε καλοκαιρινή περιοδεία
08.07.2016 14:13
Αυτό το καλοκαίρι, η Γλυκερία "Ζωγραφίζει όνειρα" σε όλη την Ελλάδα και μάς καλεί μαζί της σε ένα μουσικό ταξίδι, για βραδιές ξεχωριστής διασκέδασης.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.
Eλλήνων Αναστάσιμα: Πασχαλινή Μουσική Παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
12.04.2016 13:11
Με το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης και τίτλο Ελλήνων Αναστάσιμα πραγματοποιείται η φετινή λαμπρή μουσική εκδήλωση εν όψει της εορτής του Πάσχα, στις 19 Απριλίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.