Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ζωντανά στο Μύλος Club

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ζωντανά στο Μύλος Club

Μετά την sold out εμφανίση στις 2/1 και την μεταφορά της συναυλίας στον μεγαλύτερο χώρο του ΜΥΛΟΥ, ο Μίλτος Πασχαλίδης ανηφορίζει πάλι στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, μαζί με 5 κορυφαίους μουσικούς και αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια.

  

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μαζεύει τα καλύτερα τραγούδια του αλλά και όλα όσα έχει αγαπήσει, και ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Γνωστός για την μοναδική ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεων του αλλά και την αυτοσχεδιαστική του διάθεση επί σκηνής, όπου το ένα τραγούδι αυθόρμητα φέρνει το επόμενο, ο Μίλτος Πασχαλίδης πετυχαίνει να συγκινήσει σε κάθε του συναυλία .

 

Καταφέρνει να ακροβατήσει με μοναδικό τρόπο ανάμεσα στην κρητική παράδοση και τη σύγχρονη μουσική , στο ερωτικό και το πολιτικό τραγούδι και να δημιουργήσει ένα σπάνιο αποτέλεσμα που κάνει το πρόγραμμα του μια αξέχαστη και έντονα φορτισμένη εμπειρία.

 

Μαζί του σε αυτές της εμφανίσεις η νέα τραγουδοποιός Μιρέλα Πάχου στο πιάνο , το ακορντεόν και το τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο , ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα και ο Πάρις Περυσινάκης στην κρητική λύρα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μίλτος Πασχαλίδης με τις
27.10.2016 15:04
Ο Μίλτος Πασχαλίδης με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες» που κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου, ξεκινά τις καθιερωμένες εμφανίσεις του στο Σταυρό του Νότου κάθε Σάββατο.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Αιγάλεω
31.08.2016 11:35
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής στο Αιγάλεω.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Τεχνόπολις
21.07.2016 13:36
Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχονται πλήρως φορμαρισμένοι στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο!
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης live στο Μύλος Club
26.02.2016 11:49
Η kazandb παρουσιάζει τον Μίλτο Πασχαλίδη για τρεις εμφανίσεις στο Μύλος Club στη Θεσσαλονίκη.