Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

His Majesty The King of Spain και The Voyage Limpid Sound live στο Ρομάντσο

His Majesty The King of Spain και The Voyage Limpid Sound live στο Ρομάντσο

Ηis Majesty the King of Spain και οι Τhe Voyage Limpid Sound είναι δύο γκρουπ αδελφικά, τα οποία θα εμφανιστούν σ' ένα κοινό live στο Ρομάντσο, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015.


Τους ενώνει η αγάπη τους για τις μελωδίες τύπου Godzilla (πελώριες και πάντα σε ρετρό πλαίσια) και το γεγονός ότι συχνά- πυκνά εξαφανίζεται το "Τhe" από τα ονόματά τους, παρά τη θέλησή τους. Το double bill στο Ρομάντσο είναι η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από σχεδόν 6 χρόνια.

His Majesty the King of Spain είναι ένα γκρουπ από την Αθήνα. Το 2012 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους με τίτλο Hyena από την Ιnner Ear Records κι αυτή την περίοδο ηχογραφούν το δεύτερο δίσκο τους. Ενώ το Hyena ήταν ένας χαμηλότονος ποπ δίσκος με διακριτά στοιχεία americana, το νέο τους υλικό (που μεγάλο μέρος του θα παρουσιαστεί στη συναυλία , βασίζεται στις δυνατές κιθάρες και κινείται γύρω απ’ το alternative rock και την power pop. Οι His Majesty the King of Spain  έxουν ανοίξει για τους Jonathan Richman, Νick Waterhouse, Radio Dept., Marc Almond και Τwilight Singers αλλά γενικά εμφανίζονται live σπάνια.

https://www.facebook.com/hmtkos


Οι The Voyage Limpid Sound θα εμφανιστούν με ένα σετ που αποτελείται από τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο-συλλογή Voyageölogy.
Με ψυχεδελοπόπ και άκρως ιδιοσυγκρασιακές διαθέσεις η συναυλία θα περιέχει τραγούδια από την κυκλοφορημένη και μη εργογραφία τους των τελευταίων 15 χρόνων.

https://www.facebook.com/thevoyagelimpidsound

Σχετικές ειδήσεις
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
ΒΟΜΒ από την ομάδα του Take Over στο Ρομάντσο
25.05.2016 13:56
Η ομάδα του Take Over μετά την πρωτότυπη συναυλία mash. EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND, παρουσιάζει το BOMB. Πρόκειται για ένα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που ενσωματώνει την τέχνη της performance.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.