Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Μαύρος χρυσός

Μαύρος χρυσός
Αθήνα και Χαλκιδική σημειώσατε Χ. Η διάσημη ερμηνεύτρια Dee Dee Bridgewater θα καταφθάσει στις δυο αυτές πόλεις, 25 & 27 Ιουλίου αντίστοιχα, για δυο hot live. Το play list θα περιλαμβάνει νέα κομμάτια από το καινούργιο της άλμπουμ.

Αθήνα και Χαλκιδική σημειώσατε Χ. Η διάσημη ερμηνεύτρια Dee Dee Bridgewater θα καταφθάσει στις δυο αυτές πόλεις, 25 & 27 Ιουλίου αντίστοιχα, για δυο hot live. Το play list θα περιλαμβάνει νέα κομμάτια από το καινούργιο της άλμπουμ.


Η Intershow παρουσιάζει  τη νέα δουλειά της καταξιωμένης καλλιτέχνιδας Dee Dee Bridgewater, με τίτλο Red Earth – A Malian project. Για δυο και μόνο εμφανίσεις, σε Αθήνα στο Λυκαβηττό και σε Χαλκιδική, θα μοιραστεί με το Ελληνικό κοινό την εμπειρία της, καθώς και το νέο της project.

 Η ίδια σε συνέντευξή της σχολίασε το γεγονός ότι δημιούργησε το άλμπουμ αυτό με σκοπό να ανακαλύψει τις αφρικανικές ρίζες της.  Εμπνευσμένη από μεγάλα ονόματα της αφρικανικής μουσικής αλλά και από το πρόσφατο ταξίδι της εκεί, προσπαθεί να μας παρασύρει σε ένα κόσμο διαφορετικό από τους άλλους.

 Αμερικανική τζαζ και παραδοσιακά όργανα του Μάλι ενώνονται και δημιουργούν ένα άριστο αποτέλεσμα, το οποίο έχει χαρακτηριστεί και ως μια από τις πιο σημαντικές δουλειές της καλλιτέχνιδας.
 

INFO
Συναυλία Dee Dee Bridgewater
Τετάρτη 25 Ιουλίου Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα
Παρασκευή 27 Ιουλίου, Σάνη, Χαλκιδική

 


 

Σχετικές ειδήσεις
Η Νάνα Σιμόπουλος παρουσιάζει το Skins live στο Beton 7
12.10.2016 17:18
Η διεθνώς αναγνωρισμένη δημιουργός, -πολυοργανοπαίκτρια, συνθέτρια, ερμηνεύτρια, και παιδαγωγός- Νάνα Σιμόπουλος, παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Skins», στο Beton7. Το “Skins” αποτελεί την έβδομη κατά σειρά ηχογραφημένη δουλειά της.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Walls: Νέο αλμπουμ των Mechanicall Bull
31.08.2016 09:59
Τρία χρόνια μετά το υποψήφιο για Grammy, “Mechanicall Bull”, η διάσημη ροκ μπάντα Kings of Leon κυκλοφορεί το 7ο άλμπουμ της με τίτλο “Walls” από την Feelgood Records.
Η Νανά Σιμόπουλος στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
10.06.2016 10:56
Η διεθνώς αναγνωρισμένη δημιουργός, πολυοργανοπαίκτρια, συνθέτρια, ερμηνεύτρια και παιδαγωγός Νανά Σιμόπουλος παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ, το οποίο αποτελεί την έβδομη κατά σειρά ηχογραφημένη δουλειά της, στις 16 Ιουνίου στην Αθήνα, στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου.
 Skins: Νέο άλμπουμ από την Nana Simopoulos
08.06.2016 13:14
Η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα δημιουργός, πολυοργανοπαίκτρια, συνθέτρια, ερμηνεύτρια, και παιδαγωγός Nana Simopoulos, παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Skins», που αποτελεί την έβδομη κατά σειρά ηχογραφημένη δουλειά της.