Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Το Μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη Στου Στράτου

Το Μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη Στου Στράτου

Το ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ «Στου Στράτου» με οικοδεσπότες τον ηθοποιό και τραγουδιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΑΡΤΖΗ και την εκπαιδευτικό και ποιήτρια ΜΑΙΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ καλεί την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 σε μουσικοποιητική αγκαλιά αγάπης όλους τους φίλους της Ποίησης και της Μουσικής σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με θέμα : ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΕΜΑΤΑ, πρώτος σταθμός: "Το Μονόγραμμα" του Οδυσσέα Ελύτη.

 

Απαγγέλει ο ηθοποιός ΤΑΚΗΣ ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΣ κι είναι ο τιμώμενος καλεσμένος μας.

Στο τραγούδι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ και ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ, ΘΕΛΜΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.

Σε έκτακτη φιλική συμμετοχή μαζί μας ο ηθοποιός κι ερμηνευτής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΡΑΤΕΙΝΟΣ απαγγέλει παίζει κιθάρα και τραγουδάει!

 

Στο δεύτερο μέρος καλούμε όσους φίλους θέλουν να απαγγείλουν ποίηματά τους μεταξύ των τραγουδιών.

 

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση οι ποιητές παρακαλούμε να αποστείλετε το ποίημα σας στο inbox μηνυμάτων fb: Mary Grammatikaki ώστε να συμπληρωθεί το πρόγραμμα με τα ονόματα των συμμετεχόντων.

 

Επιμέλεια και παρουσίαση: ΜΑΙΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ

Σχετικές ειδήσεις
Ακύρωση - Ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας του Οδυσσέα Ελύτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
19.10.2016 12:13
Ένα ταξίδι στο έργο του Οδυσσέα Ελύτη με οδηγό την μουσική του Γιώργου Κουρουπού, θα λάβει χώρα την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ένα πρόγραμμα λόγου και μουσικής που παρουσιάζει κυρίαρχες όψεις του έργου του Οδυσσέα Ελύτη, μέσα από την ποίηση και τα πεζά του, μέσα από τα μελοποιημένα ποιήματα-τραγούδια του Γιώργου Κουρουπού. - Η συναυλία ακυρώνεται
Ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας, του Ελύτη σε μουσική Γιώργου Κουρουπού στο Βασιλικό Θέατρο
15.03.2016 11:36
Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο έργο του Οδυσσέα Ελύτη με οδηγό τη μουσική του Γιώργου Κουρουπού, στο πλαίσιο της έκθεσης “Ο κόσμος του Οδυσσέα Ελύτη. Ποίηση και ζωγραφική”, που διοργανώνεται στο Τελλόγλειο από τις 18 Μαρτίου έως τις 31 Μαΐου 2016.
Τα Υπόγεια Ρεύματα unplugged στου Στράτου
16.02.2016 12:39
Τα Υπόγεια Ρεύματα για τρεις Πέμπτες στο art café Στου Στράτου με το ακουστικό τους σετ!
Αγάπα με αν τολμάς… στο καφενείο «στου Στράτου»
09.02.2016 14:39
Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα των απανταχού ερωτευμένων, τραγουδάμε τον Έρωτα, στο καφενείο «στου Στράτου», στην Κυψέλη.
Μουσικές ιστορίες με Φως: Ο Νικόλας Λειβαδίτης στο καφέ «Στου Στράτου»
01.02.2016 12:25
Μία μουσική παράσταση με αγαπημένες διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και της Μαρίας Καλούδη, έρχεται στο καφέ «Στου Στράτου» τις Πέμπτες 4, 18 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2016.