Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Μαίρη Πόππινς ταξιδεύει με τους Μπητλς

Η Μαίρη Πόππινς ταξιδεύει με τους Μπητλς
Η αγαπημένη ηρωίδα Μαίρη Πόππινς ζωντανεύει επί σκηνής στο Θέατρο Ιλίσια- Ντενίση σε μια μουσικοχορεύτική παράσταση με την υπογραφή της Μαριάννα Τόλη.

Η θεατρική ομάδα για μικρά και μεγάλα παιδιά Μουσική Σκηνή της Μαριάννας Τόλη, συνεχίζει δυναμικά και φέτος το χειμώνα με μια από τις μεγαλύτερες και πιο φιλόδοξες παραγωγές του χειμώνα.

Η Μαίρη Πόππινς θα χορεύει στο ρυθμό 20 γνωστών επιτυχιών των Τζόν Λένον, Πώλ Μακάρτνεϋ, Τζώρτζ Χάρρισον και Ρίγκο Στάρ, των θρυλικών σκαθαριών, μεταφρασμένες για πρώτη φορά στην Ελλάδα, που δένουν αρμονικά με το ύφος, την ιστορία και τη διάθεση της παράστασης.

Ένα θέαμα πλούσιο και ψυχαγωγικό που θα πάλλεται χορευτικά στους ρυθμούς του χιπ χόπ, της ροκ μουσικής, της Τζάζ και του κλασσικού μπαλέτου, θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους και θα ταξιδέψει μαζί τους στα προβλήματα της σύγχρονης νεολαίας προσφέροντας λύσεις… μαγικές.

Η μαγική νταντά θα μεταμορφωθεί σε σύγχρονη ροκ ηρωίδα για να συναντήσει στις νέες της περιπέτειες, ήρωες του βωβού κινηματογράφου, χορευτικούς πιγκουίνους, λούνα παρκ, υποβρύχια πάρκα, κίτρινα υποβρύχια, σερβίτσια που ζωντανεύουν και χίλια δύο άλλα μαγικά που θα μας συνεπάρουν.

Πρωταγωνιστούν δίπλα στη Μαριάννα Τόλη... η Άντεια Ολυμπίου, ο Βαγγέλης Κρανιώτης, η Άννα Φιλιπάκη, ο Γιάννης Φίλιας,  η Ιφιγένεια Αλυσσανδράτου, ο Γιώργος Νάσσιος, ο Γιώργος Χουλιάρας, ο Σωκράτης Μαϊδώνης, η Φανή Μιχαηλίδου, η Νεφέλη Μαρκάκη, ο Στέλλιος Κέλερης , η Μαρία Γεροδήμου,  ο Ανδρέας Βασούκ και ο Πολύκαρπος Σολωμού. Στην παράσταση συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα που αποτελείται από τους: Αλέκο Μπαζάνη, Πέτρο Πολίτη,  Δημήτρη Μουτάφη και Ιάσωνα Τάσση.

Σχετικές ειδήσεις
Σμύρνη μου αγαπημένη: για τρίτη χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
10.11.2016 11:18
Η παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, που συγκλόνισε χιλιάδες θεατές, μετά από απαίτηση του κοινού, επιστρέφει για τρίτη(!) συνεχόμενη χρονιά στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τις 3 Νοεμβρίου για λίγες μόνο παραστάσεις και από 25 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Σμύρνη μου αγαπημένη: 3ος χρόνος επιτυχίας στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου
20.10.2016 13:29
Η παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, που συγκλόνισε χιλιάδες θεατές, μετά από απαίτηση του κοινού, επιστρέφει για τρίτη(!) συνεχόμενη χρονιά στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τις 3 Νοεμβρίου για λίγες μόνο παραστάσεις και από 25 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
«Ο Ντελικανής» του Μανώλη Σκουλούδη στο Ηρώδειο
20.09.2016 10:55
Για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, στις 9 Οκτωβρίου 2016, «Ο Ντελικανής» του Μανώλη Σκουλούδη, μια μουσικοχορευτική παράσταση με 26 ηθοποιούς, 30 χορευτές και 15 μουσικούς επί σκηνής, μας μεταφέρει στην Κρήτη του '50.
Αλμανάκ, της Μαριάννας Κάλμπαρη για 2η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη
16.09.2016 14:57
Ύστερα από μεγάλη ζήτηση του κοινού, ο θίασος «εν Εξάλλω» επιστρέφει με το θεατρικό έργο της Μαριάννας Κάλμπαρη «ΑΛΜΑΝΑΚ» στο Studio Μαυρομιχάλη για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Σμύρνη μου αγαπημένη: 3ος χρόνος επιτυχίας στον Ελληνικό Κόσμο
27.07.2016 10:00
Η παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, που συγκλόνισε χιλιάδες θεατές, μετά από απαίτηση του κοινού, επιστρέφει για τρίτη(!) συνεχόμενη χρονιά στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και στη συνέχεια ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη.