Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Το Swinging Jazz Αthenaeum 3,4,5... and more... live στο Half Note

Το Swinging Jazz Αthenaeum 3,4,5... and more... live στο Half Note

Το Swinging Jazz Αthenaeum 3,4,5... and more... θα δώσει ένα live στο Half Note την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015.


Το "Swinging Jazz Αthenaeum 3,4,5... and more..." είναι ένα από τα workshops του τμήματος jazz του ωδείου Athenaeum και αποτελείται από τους προχωρημένους μουσικούς του τμήματος.


Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής αλλά και καλλιτεχνικής δραστηριότητας το συγκεκριμένο σχήμα θα προσεγγίσει διάφορα χαρακτηριστικά ρεύματα της jazz μουσικής (bebop, mainstream, modern jazz) τόσο από αυτοσχεδιαστικής πλευράς όσο και από ενορχηστρωτικής.


Την μουσική επιμέλεια και διδασκαλία έχει ο Σύλβιος Σύρρος.

Παιζουν
Τραγουδι: Αγγελική Τουμπανάκη
Φλαουτο: Αμαλία Κουντούρη
Σαξοφωνα: Σπύρος Ροντογιάννης, Τζώρτζης Τσιρόπουλος
Τρομπετα: Γιώργος Θωμόπουλος
Τρομπονι: Γιάννης Αρβανιτάκης
Πιανο: Δημήτρης Βεντουράκης, Στέφανος Κοζάνης, Τζώρτζης Τσιρόπουλος
Μπασο: Γιώργος Ρούλος, Αρίωνας Γυφτάκης
Τυμπανα: Αναστάσης Γούλιαρης, Αλέξης Αντωνόπουλος

Σχετικές ειδήσεις
Ο Vinicio Capossela live στο Half Note
30.11.2016 17:20
Ο σπουδαίος Ιταλός τραγουδοποιός και performer Vinicio Capossela επιστρέφει δριμύτερος στη σκηνή του Half Note Jazz Club με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Canzoni Della Cupa».
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και το κουαρτέτο της live στο Half Note
24.11.2016 10:29
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και μια εξ’ ολοκλήρου γυναικεία μπάντα έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο μόνο συναυλίες, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Ο Boo Boo Davis live στο Half Note
28.03.2016 15:35
Ο αυθεντικός Mississippi blues καλλιτέχνης Boo Boo Davis επιστρέφει στην Ελλάδα με περισσότερες εικόνες και ήχους του Δέλτα, φυσικά στην σκηνή του Half Note Jazz Club!