Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Το Swinging Jazz Αthenaeum 3,4,5... and more... live στο Half Note

Το Swinging Jazz Αthenaeum 3,4,5... and more... live στο Half Note

Το Swinging Jazz Αthenaeum 3,4,5... and more... θα δώσει ένα live στο Half Note την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015.


Το "Swinging Jazz Αthenaeum 3,4,5... and more..." είναι ένα από τα workshops του τμήματος jazz του ωδείου Athenaeum και αποτελείται από τους προχωρημένους μουσικούς του τμήματος.


Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής αλλά και καλλιτεχνικής δραστηριότητας το συγκεκριμένο σχήμα θα προσεγγίσει διάφορα χαρακτηριστικά ρεύματα της jazz μουσικής (bebop, mainstream, modern jazz) τόσο από αυτοσχεδιαστικής πλευράς όσο και από ενορχηστρωτικής.


Την μουσική επιμέλεια και διδασκαλία έχει ο Σύλβιος Σύρρος.

Παιζουν
Τραγουδι: Αγγελική Τουμπανάκη
Φλαουτο: Αμαλία Κουντούρη
Σαξοφωνα: Σπύρος Ροντογιάννης, Τζώρτζης Τσιρόπουλος
Τρομπετα: Γιώργος Θωμόπουλος
Τρομπονι: Γιάννης Αρβανιτάκης
Πιανο: Δημήτρης Βεντουράκης, Στέφανος Κοζάνης, Τζώρτζης Τσιρόπουλος
Μπασο: Γιώργος Ρούλος, Αρίωνας Γυφτάκης
Τυμπανα: Αναστάσης Γούλιαρης, Αλέξης Αντωνόπουλος

Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Ο Boo Boo Davis live στο Half Note
28.03.2016 15:35
Ο αυθεντικός Mississippi blues καλλιτέχνης Boo Boo Davis επιστρέφει στην Ελλάδα με περισσότερες εικόνες και ήχους του Δέλτα, φυσικά στην σκηνή του Half Note Jazz Club!
Power Quintet All Star live στο Half Note
26.02.2016 16:34
Ο μεγάλος τρομπετίστας της νέας jazz γενιάς Jeremy Pelt παρουσιάζει στο Half Note το Power Quintet, ένα σούπερ γκρουπ στο οποίο συμμετέχει η αφρόκρεμα της post-bop Νεοϋορκέζικης jazz.
Ο Σταύρος Λάντσιας live στο Athenaeum
24.02.2016 13:27
O πιανίστας-συνθέτης Σταύρος Λάντσιας συνεχίζει τις "συναντήσεις" με εξαιρετικούς μουσικούς εξερευνώντας τα ηχοχρώματα του παραδοσιακού σχήματος της jazz (και όχι μόνο) “Piano Trio +”, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στο ΑTHENAEUM "Κελάρι".