Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Mellow Mood και Albert στο μπαράκι…

Mellow Mood και Albert στο μπαράκι…
Το Μπαράκι του Βασίλη φιλοξενεί τους Mellow Mood και Albert, για ένα ακόμη live με εξαιρετικές δικές τους συνθέσεις, αλλά και ενδιαφέρουσες διασκευές.

Συγκεκριμένα θα κινηθούν σε ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει συνθέσεις του Γιώργου Μαρινάκη από τον δίσκο Oppositions, αλλά και του Αλβέρτου Παναγιωτόπουλου από τους δίσκους AlbertVisionary World και Hyperfly.

Και φυσικά οι σύγχρονες διασκευές τους θα κινηθούν πάνω σε γνωστά soul, latin και jazz - blues τραγούδια.

Οι Mellow Mood είναι οι: Γιώργος Μαρινάκης (πιάνο, πλήκτρα, τραγούδι), Άγγελος Μαρινάκης (τενόρο, σοπράνο σαξόφωνο, τραγούδι), Δημήτρης Μπίλιας (ηλεκτρικό μπάσο) και Αλβέρτος Παναγιωτόπουλος (ντραμς, τραγούδι)


Σχετικές ειδήσεις
Οι Mood Swings live στο Faust
12.01.2017 14:49
Οι Mood Swings μας προσκαλούν στο Faust, σε μια βραδιά σε swing, soul & rock n roll ρυθμούς!
Ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει στο Faust
12.12.2016 14:54
Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, ο Πάνος Μπίρμπας, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του περσινού χειμώνα, επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρου του FAUST για μία και μοναδική εμφάνιση, όπου θα μας παρουσιάσει το υλικό από το επερχόμενο άλμπουμ του, Finchley Road, που θα κυκλοφορήσει από τη Hidden Track Records, παλαιότερες πρωτότυπες συνθέσεις, αλλά και διασκευές αγαπημένων του καλλιτεχνών.
Δήμητρα Γερολέμου & Ορχήστρα Τσέπης live στο Μπαράκι της Διδότου
10.06.2016 11:54
Η Δήμητρα Γερολέμου συναντά την πιο ευρηματική ορχήστρα τσέπης, τον Νίκο Στάικο στα πλήκτρα και τη φωνή και τον Ηλία Πολυχρονιάδη στα κρουστά και την κιθάρα και στήνουν μια πολύχρωμη μουσική παράσταση γεμάτη αυθορμητισμό και δεξιοτεχνία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.
Η Eλίζα Βελλιά για 3 συναυλίες στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
24.03.2016 17:09
Η Ελίζα Βελλιά άφησε την Ελλάδα πριν περίπου 20 χρόνια και επιστρέφει σήμερα, για τρεις εξαιρετικές εμφανίσεις ― με τον Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα), τον Νίκο Ξυδάκη και τον Haig Yazdjian ―, με συνθέσεις ριζωμένες στην κέλτικη παράδοση (Ιρλανδία, Σκωτία, τη Βρετάνη της Γαλλίας όπου ζει τα 15 τελευταία χρόνια).
Ο Γιώργος Κοντραφούρης στις Τρίτες Παράλληλες του Πόρτα
18.03.2016 13:59
Το νέο κουαρτέτο του Γιώργου Κοντραφούρη θα εμφανιστεί για μία συναυλία στο Θέατρο Πόρτα, σε καινούργιες συνθέσεις του ίδιου καθώς και των άλλων μελών του κουαρτέτου.