Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Stand-up Comedy: Μια από τα γίδια στο Mike’s Irish Bar

Stand-up Comedy: Μια από τα γίδια στο Mike’s Irish Bar

Από την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015, το Mike’s Irish Bar υποδέχεται την παράσταση stand-up comedy με τίτλο «Μια από τα γίδια».

 

Φέτος στην παράστασή μας σε ένα καταιγιστικό δίωρο παρελαύνει μπροστά στα μάτια του θεατή όλη η σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα αποκαλυπτική και αφτιασίδωτη, αστεία και εμμονική, σατιρίζοντας και στηλιτεύοντας πάθη, λάθη κι εμμονές της καθημερινής μας τρέλας,  παρασύροντας το κοινό σε ένα παραλήρημα γέλιου.. επίδοξοι stars σε talent shows, αδίστακτοι απαγωγείς, μπράβοι έξω φρενών, απορημένοι τοξικομανείς, πολυμήχανοι νεκροθάφτες, διορατικοί αστρολόγοι και gay ποδοσφαιρόφιλοι, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα γέλιου που καθηλώνει με την αμεσότητα και διορατικότητά του!!!

 

Άμα βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια ΜΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΓΙΔΙΑ!!!

 

Γίδες:

Αντώνης Κρόμπας / Γιάννης Δρακόπουλος /Αιμιλία Βασιλακάκη

 

Κείμενα-Σκηνοθεσία: Αντώνης Κρόμπας

Επιμέλεια κειμένων: Δήμητρα Παπαδοπούλου

 

Είσοδος με ποτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Ποτό να πάρετε μέσα..

Διάρκεια : καθαρός χρόνος 2 ώρες  (με τα γέλια σχεδόν 4...)

Σχετικές ειδήσεις
Stand-up comedy night στο Πόλις
11.01.2017 10:03
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το «Πόλις» υποδέχεται τους Δημήτρη Χριστοφορίδη, Χρύσα Κατσαρίνη και Blink Mike σε μια ξεκαρδιστική βραδιά με ευφυές υπόβαθρο*!
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο Kremlino stage
12.10.2016 12:16
Το «Kremlino stage» η νέα μουσική σκηνή του Πειραιά υποδέχεται τον Χριστόφορο Ζαραλίκο για μία stand up comedy παράσταση που δεν θα ξεχάσει κανείς!
Comedy All Stars by Comedy Lab στο Βεάκειο
01.07.2016 14:50
Το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, υποδέχεται στις 18 Ιουλίου, έναν μίνι μαραθώνιο stand up comedy με καταξιωμένους κωμικούς του είδους.
Το Stand-up Science συναντά τo Stand-up Comedy στο Hub Events
05.05.2016 11:17
Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στις 20:00 σας προσκαλούμε στην όγδοη και τελευταία φετινή συνάντηση του Hub Science, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί η παράσταση της ομάδας Science Reactors με τίτλο «Το Stand-up Science συναντά τo Stand-up Comedy». Ευγενική συμμετοχή: Αριστοτέλης Ρήγας, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου.
Stand up comedy Special με τον Paul Thorne στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
07.04.2016 15:34
Ο διεθνούς φήμης Άγγλος κωμικός Paul Thorne έρχεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για μία special παράσταση stand up comedy, Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στις 20:00.