Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Μια φορά κι έναν καιρό ένα κλουβί - Ροδούλα Παππά

Μια φορά κι έναν καιρό ένα κλουβί - Ροδούλα Παππά

Από τις εκδόσεις Νεφέλη κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο Μια φορά κι έναν καιρό ένα κλουβί της Ροδούλας Παππά σε εικονογράφηση της Célia Chauffrey.

 

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό ένα κλουβί. Ένα κλουβί σαν όλα τ' άλλα κλουβιά, με μια διαφορά: μέσα του δεν ζούσε ούτε καναρίνι ούτε καρδερίνα ούτε παπαγαλάκι, ούτε άλλο κανένα πουλί. Ήταν ένα κλουβί άδειο...
"Συμφορά μου", σκεφτόταν. "Ένα άδειο κλουβί είναι ένα κλουβί που έχει χάσει όλη του την... κλουβοσύνη! Ένα άδειο κλουβί πώς να 'ναι ο εαυτός του; Πώς να 'ναι ευτυχισμένο;"
Και, μια μέρα, αποφάσισε να πάει να βρει την τύχη του...

Σχετικές ειδήσεις
Τσέβερε - Κωστής Μπαρμπαγιαννέρης
02.09.2016 10:42
Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο Τσέβερε του Κωστή Μπαρμπαγιαννέρη σε εικονογράφηση Αντώνη Νομικού.
Η φεγγαρόπιτα - Κώστας Μάγος
10.03.2016 12:41
Από τις εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Η φεγγαρόπιτα του Κώστα Μάγου σε εικονογράφηση της Ελίζας Βαβούρη.
Το Φουσκοχώρι - Εύα Ιεροπούλου
15.02.2016 12:46
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Το Φουσκοχώρι της Εύας Ιεροπούλου σε εικονογράφηση της Σάντρας Ελευθερίου.
Ο καρομυτόγκας - Μαριανίνα Κριεζή
25.11.2015 13:08
Από τις εκδόσεις Αιώρα κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο Ο καρομυτόγκας της Μαριανίνας Κριεζή σε εικονογράφηση της Σοφίας Ζαραμπούκα
Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα. Τον παλαιό καλό καιρό - Τζεφ Κίνι
10.11.2015 13:13
Από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το παιδικό Graphic Novel, Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα. Τον παλαιό καλό καιρό του Τζεφ Κίνι σε μεταφραστής της Πετρούλας Γαβριηλίδου