Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Από τη Βαρκελώνη με mucho amor

Από τη Βαρκελώνη με mucho amor
Οι Ojos de Brujo, τηρώντας την υπόσχεσή τους στο ελληνικό κοινό, επιστρέφουν στην Αθήνα για να μας μαγέψουν το καλοκαίρι, στις 5 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη .

Οι Ojos de Brujo, τηρώντας την υπόσχεσή τους στο ελληνικό κοινό, επιστρέφουν στην Αθήνα για να μας μαγέψουν το καλοκαίρι, στις 5 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη.


Η ριζοσπαστική μπάντα από τη Βαρκελώνη, Ojos de Brujo (σ.σ. Μάτια της μάγισσας ελληνιστί) βραβευμένη το 2003 από το BBC ως το καλύτερο world group, έρχεται για άλλη μια φορά στην Αθήνα στο πλαίσιο του Barcelona in Athens 2007, που τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Ελλάδα.

Flamenco, hip-hop, funk, electronica και rumba catalana, όπως μόνο οι Ισπανοί Ojos de Brujo ξέρουν να μεταφέρουν στο κοινό τους.

Πάντα με στίχο κοινωνικά και πολιτικά ευαισθητοποιημένο, μουσική εκρηκτική και απίστευτο performance επί σκηνής, το οποίο χαρακτηρίζει η αυθεντικότητα των προσωπικοτήτων τους και όχι ο επιτηδευμένος εντυπωσιασμός.

Με λίγα λόγια, ένα πραγματικό γλέντι, που κάνει τον καθένα να νιώσει ελεύθερος να πιάσει το ρυθμό της μουσικής και να χοροπηδήσει ψηλά στον αέρα!

Μαζί τους το μουσικό οργανικό σύνολο Νότιος Ηχος, με αυτοσχεδιασμό και φαντασία πάνω στην εγχώρια και διεθνή οργανική μουσική και οι Palirrya, με ηλεκτρονικό ήχο σε μία πειραματική συσχέτιση με τη μεσογειακή μας παράδοση, κάτι που μεταφράζεται ως electroids και tribal dance με κρητική λύρα και ούτι.

Info
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Πέμπτη 5 Ιουλίου
Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση 25 ευρώ, Ταμείο 35 ευρώ
Προπώληση: Metropolis, i-ticket (801-11-60000), Ιανός, Δήμος Υμηττού

Σχετικές ειδήσεις
Ακύρωση - Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
10.10.2016 14:34
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια!
Ο Λευτέρης Βενιάδης παρουσιάζει Γεώργιο Σουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.07.2016 10:42
Ο Λευτέρης Βενιάδης στα πλέσια του Φεστιβάλ Αθηνών, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια μουσική και σκηνική σύνθεση, βασισμένη στην ποίηση του Γεωργίου Σουρή για φωνητικό σύνολο, νεανική χορωδία, μουσικό σύνολο και δύο ηθοποιούς στις 14 & 15 Ιουλίου 2016.
Η Τεχνόπολη μας προσκαλεί και φέτος σε ένα μουσικό καλοκαίρι!
23.06.2016 15:52
Save The Dates γιατί καλοκαίρι… σημαίνει μουσική στην Τεχνόπολη! Η σκηνή μας γεμίζει με αγαπημένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί και φέτος υπέροχες αναμνήσεις.
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Λαϊκή παραδοσιακή μουσική από το Ιράν με τους Saba στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.03.2016 10:25
Το βραβευμένο συγκρότημα Σαμπά [Saba] έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό ένα μεγάλο φάσμα οργανικών και φωνητικών συνθέσεων της ιρανικής μουσικής.