Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Αλλαγή ημερομηνίας του Skrillex στο Gazi Music Hall

Αλλαγή ημερομηνίας του Skrillex στο Gazi Music Hall

Λόγω αξεπέραστων προβλημάτων που προέκυψαν στην περιοδεία του, η εμφάνιση του Skrillex τόσο στην Αθήνα, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις του εξωτερικού (όπως π. χ. η Κωνσταντινούπολη) που είχε προγραμματίσει ο καλλιτέχνης στην ίδια χρονική περίοδο αναβάλλονται.

Η εταιρεία παραγωγής ανακοινώνει:


Σε ό,τι μας αφορά, η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών (θα ανακοινωθεί παράλληλα και στα social media του SKRILLEX)
Ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων πως αυτά ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Όσοι ενδιαφέρονται για ακύρωση, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση εντός των ημερών, η οποία θα αναρτηθεί στο επίσημο site του Blend (www.blendathens.com) και στη σελίδα του Blend στο Facebook.

 

Θα θέλαμε να ζητήσουμε μια ειλικρινή συγγνώμη για την αναστάτωση, παρά το γεγονός ότι δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση για την αναβολή και να επισημάνουμε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να ενημερωθείτε όλοι άμεσα για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής και για κάθε περαιτέρω πληροφορία.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Apocalyptica τον Απρίλιο στο Gazi Music Hall
06.12.2016 13:56
Οι Apocalyptica παρουσιάζουν ζωντανά το επικό πρώτο τους album, “Plays Metallica By Four Cellos”, την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Gazi Music Hall!
Οι Moderat live στο Gazi Music Hall
28.09.2016 14:33
Οι Moderat, ένα από τα κορυφαία σχήματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής (και όχι μόνο), φέρνουν το εκπληκτικό full live stage show τους στην Αθήνα, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στο Gazi Music Hall (νέος χώρος).
Αλλαγή χώρου - Οι Clutch για ένα live στο Gazi Music Hall
05.07.2016 17:08
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου στην Αθήνα!
Οι Villagers of Ioannina City live στο Gazi Music Hall
13.04.2016 12:20
Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα τελευταίο club show πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου! Η πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής θα εμφανιστεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Gazi Music Hall. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Road Miles.
Αλλαγή χώρου - Οι Villagers of Ioannina City live στο Gazi Music Hall
29.03.2016 14:02
Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα τελευταίο club show πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου! Η πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής θα εμφανιστεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Gazi Music Hall (νέος χώρος). Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Road Miles.