Το Kinky Kong παρουσιάζει τους Noisea στην πρώτη τους εμφάνιση στο Αθηναϊκό κοινό. Την βραδιά θα ανοίξει το ντουέτο των Effections.

Οι Noisea σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2007 και αποτελούνται από τρία μέλη, τους Switters, No Man και T.D.Lemon. Ο ήχος τους είναι μοναδικός και φρέσκος: οι μουσικές τους συνθέσεις αποτελούν ένα κράμα από trip – hop, ambient και electronica με τα ροκ στοιχεία ωστόσο να μην λείπουν, συνδυάζοντας τις επιρροές τους, οι οποίες ποικίλουν από τους Massive Attack και τους Archive, μέχρι τον Steven Wilson και Mike Patton, αλλά και τον Kevin Moore με τους Chroma key.

Οι Effections σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2004 από τον Ντάνο και τον V-sexion. Άρχισαν να παίζουν σε σχολικές εκδηλώσεις και στη συνέχεια βρήκαν στέγη σε ένα κλαμπ στη Φθιώτιδα μέχρι που μεταφέρθηκαν στην Αθήνα παίζοντας σε πολλά στέκια, όπως: fetisch club, motel, loop bar, astron bar, the hall, wunderbar, mezcal, stereo club και ammos beach. Ο ήχος τους κυμαίνεται από minimal και tech μέχρι deep funky beats.

www.myspace.com/noiseamusic