Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

The Global Generation Party στο Ρομάντσο

The Global Generation Party στο Ρομάντσο

Το Generation 2.0 for Rights, Equality and Diversity, η οργάνωση που αντιπροσωπεύει τη Νέα Γενιά Ελλήνων Πολιτών, άτομα δηλαδή με διαφορετικές καταγωγές που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ζουν στην Ελλάδα και μάχεται για την προώθηση των δικαιωμάτων τους, υπέρ της ισότητας και κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού, σας προσκαλεί στο πρώτο της πάρτι για το 2015 στο Ρομάντσο, όπου στεγάζονται και τα γραφεία της οργάνωσης.


Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 9.30 μ.μ. και θα συμμετέχουν ζωντανά οι YINKA and the FUZIKS, Adedeji & the New Yoruba People, The Tripping Joint και Faye ενώ στη συνέχεια τα ηνία θα παραλάβει ο DJ Santoner Rpz κρατώντας το κέφι ζωντανό μέχρι το πρωί! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την εθελοντική συμμετοχή των μουσικών αλλά και την έμπρακτη στήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού BIOS – Ρομάντσο, καθώς μέρος των εσόδων από την κατανάλωση στο μπαρ θα διατεθεί για τους σκοπούς του Generation 2.0 RED!


Μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και ξέφρενο χορό, έχοντας πάντα κατά στο νου ότι με κάθε ποτό ή αναψυκτικό που θα καταναλώνετε στο μπαρ του Ρομάντσο, θα συμβάλετε ταυτόχρονα ενεργά στο έργο του Generation 2.0 RED, παρέχοντας στην οργάνωση την πολύτιμη οικονομική σας στήριξη!

Σχετικές ειδήσεις
Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ / New Generation 3 στην ταράτσα της Στέγης
27.05.2016 15:36
Η νέα γενιά της ελληνικής τζαζ σκηνής δεν έρχεται για να διεκδικήσει κάποια θέση σε αυτήν, αλλά βρίσκεται ήδη εδώ. Ας ακούσουμε το μέλλον, εδώ και τώρα!
Vinyl Attack Generation' s Party: «Συνέντευξη» από ένα δίσκο Βινυλίου
05.04.2016 15:33
Η ψυχαγωγία σήμερα... σαν να ‘ταν χθες… Όταν η διασκέδαση ξαναβρίσκει το κέφι της τότε το πάρτι αρπάζει φωτιά! 20 συντελεστές επί σκηνής και κορυφαίοι Guest Stars …υποδέχονται το "Βινύλιο" στον Βοτανικό Plus σ ένα ξέφρενο πάρτι που ήρθε για να μείνει…
Vinyl Attack - Generation's Party στον Βοτανικός Plus
21.03.2016 12:46
Το Vinyl Attack - Generation's Party εσπιτρέφει τον Απρίλιο με 40 χρόνια μουσικής, 20 συντελεστές επί σκηνής, σε 1 ξέφρενο πάρτι στο Βοτανικό Plus.
Blame Kandinsky, Insect Radio και Friend of Gods live στο Ρομάντσο
05.01.2016 11:31
Οι Blame Kandinsky, οι Insect Radio και οι Friend of Gods δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Χάος, πανικός, τρόμος, ουρλιαχτά και γυναικόπαιδα θα κλαίνε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο Ρομάντσο, μέσα σε φώτα, καπνούς και παράξενα μετρήματα για όσους γεννήθηκαν χωρίς groove και ντρέπονται να χτυπήσουν παλαμάκια όποτε βρίσκονται σε κάποια τοπική χοροεσπερίδα.
1ο Makarenia Party @ Ρομάντσο
11.12.2015 11:36
Το 1ο Makarenia Party θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στο Ρομάντσο.