Ο Hardwell, ο Νo1 DJ του πλανήτη για το 2013 και το 2014 έρχεται στην Αθήνα για ένα ανεπανάληπτο show, στο Gazi Music Hall!

Το EJEKT Festival και το VENUE παρουσιάζουν στο ελληνικό κοινό τον Hardwell στα πλαίσια του περίφημου “Go Hardwell or Go Home” tour.

Είναι ο απόλυτος superstar DJ, ο άνθρωπος που – αν και μόλις 27 ετών – σπάει όλα τα ρεκόρ και έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην dance κουλτούρα. Το 2013 έγινε ο νεότερος DJ που κατάφερε να ανέβει στο Νο1 του περίφημου DJ Mag 100 DJs Poll και το 2014 το ξαναέκανε! Οι εμφανίσεις του στα περίφημα mega-festivals Tomorrowland και Ultra έχουν γίνει πια μυθικές, με τα sets του να ξεπερνάνε τα 20.000.000 views και να γράφουν ιστορία στο youtube!

Τα tracks που κυκλοφορεί γίνονται massive επιτυχίες το ένα μετά το άλλο: “Apollo”, “Call Me A Spaceman”, “Cobra”, “Jumper”, “The World”, “Encoded”, “Never Say Goodby”, “Arcadia”, “Three Triangles (Losing My Religion)”, “Smoke”, “How We Do”. Είναι headliner σε ολα τα μεγάλα φεστιβάλ του πλανήτη, ενώ τα προσωπικά shows του μαζεύουν χιλιάδες κόσμου και στις έξι ηπείρους!

Στην Αθήνα θα μας παρουσιάσει και κομμάτια από το πρώτο άλμπουμ της καριέρας του “United We Are”, το οποίο κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα!

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για το line-up του event.