Το 13ο studio άλμπουμ της Madonna, Rebel Heart, θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου από την Interscope Records.

Μέχρι τότε η Madonna θα εμφανιστεί ζωντανά στην 57η τελετή των βραβείων Grammy στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ Το “Living For Love” single θα παιχτεί στα ραδιόφωνα στις 12 Φεβρουαρίου.

Έξι από τα τραγούδια του άλμπουμ κυκλοφόρησαν στην διάρκεια των γιορτών μετά την διαρροή ανολοκλήρωτων κομματιών από την πολυαναμενόμενη συλλογή νέων τραγουδιών του «υλιστικού κοριτσιού». Με την κυκλοφορία τους, αρκετά από τα κομμάτια έκαναν ντεμπούτο στο Νο.1 των iTunes σε 49 χώρες. Δύο επιπλέον κομμάτια θα είναι διαθέσιμα με την προπαραγγελία του άλμπουμ στα iTunes στις 9 Φεβρουαρίου. Οι fans που θα προπαραγγείλουν το Rebel Heart θα λάβουν αυτόματα τα δύο επιπλέον κομμάτια. Για να προπαραγγείλετε το Rebel Heart επισκεφθείτε το iTunes.com/Madonna.

“Το Rebel Heart διερευνά δύο διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς μου, την ατίθαση επαναστατική πλευρά μου και την ρομαντική πλευρά του εαυτού μου” σχολίασε η Madonna πρόσφατα στο Billboard.

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Nicki Minaj, Kanye West, Nas, Chance the Rapper και Mike Tyson και ηχογραφήθηκε στην Νέα Υόρκη, το Los Angeles και το Λονδίνο. Στους παραγωγούς συμπεριλαμβάνονται οι Madonna, Diplo, Kanye West, Billboard, Avicii, DJ Dahi and Blood Diamonds, Ryan Tedder, Toby Gad και Ariel Rechtshald.

Τα έξι κυκλοφορημένα κομμάτια από το “Rebel Heart” έχουν ήδη λάβει την αναγνώριση των κριτικών:

“Δεν θα βιώσουν την Madonna ως celebrity ή την Madonna των fashion statement αλλά την Madonna που μας έκανε να την ακούμε για δεκαετίες: την μουσικό Madonna” – Jon Pareles , NY Times

“Είναι υπέροχο να βλέπουμε το μουσικό ίνδαλμα να είναι και πάλι στη κορυφή, εκεί όπου ανήκει. Με αυτά που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, είναι ιδιοφυία”  The Sun, UK

“Τα καλύτερα κομμάτια ταιριάζουν απόλυτα στην ιστορία της, την ιστορία της άψογα παραγόμενης pop”  Jim Farber, NY Daily News

Τέσσερα remixes του single “Living for Love” δόθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες σε DJs και clubs και είναι διαθέσιμα στο Youtube channel της Madonna.  

Τα τέσσερα νέα mixes περιλαμβάνουν:
 
Offer Nissim Living for Drama Remix  7:15
Dirty Pop Remix  4:58
THRILL Remix 5:11
 
Mike Rizzo’s Funk Generation Club  7:03

Track List

01 “Living For Love”
02 “Devil Pray”
03 “Ghosttown”
04 “Unapologetic Bitch”
05 “Illuminati”
06 “Bitch I’m Madonna” (Feat. Nicki Minaj)
07 “Hold Tight”
08 “Joan Of Arc”
09 “Iconic” (Feat. Chance The Rapper & Mike Tyson)
10 “HeartBreakCity”
11 “Body Shop”
12 “Holy Water”
13 “Inside Out”
14 “Wash All Over Me”
15 “Best Night”
16 “Veni Vidi Vici” (Feat. Nas)
17 “S.E.X.”
18 “Messiah”
19 “Rebel Heart”

www.madonna.com
www.instagram.com/madonna
www.twitter.com/madonna
www.youtube.com/madonna