Το Deep Phase υποδέχεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 στο VICE VERSA έναν από τους πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες της νέας γενιάς της New Techno σκηνής και στο Νο 23 των best Techno Artists στο beatport για το 2014, τον Matt Sassari.

Το event θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Vice Versa, έναν ανανεωμένο χώρο στη καρδιά της Αθήνας στο Γκάζι, λίγα τετράγωνα μακριά από το metro του Κεραμεικού. Με μουσική κάλυψη να επικεντρώνεται κυρίως στους tech house και techno ρυθμούς, και μέσα από ποιοτική ηχητική κάλυψη, έχει φιλοξενήσει τελευταία μερικά από τα καλύτερα ονόματα της underground σκηνής.

MATT SASSARI

Biography:

Γέννημα-θρέμμα του ηλεκτρονικού ήχου, ο Γάλλος dj ένιωσε την πρώτη έλξη για τα grooves στην αρχή της εφηβείας του. Στα 14 του ήταν ήδη παθιασμένος με την φιλοσοφία της underground μουσικής βιομηχανίας, ενώ στα 18 του ήταν πλέον έτοιμος ν’ ασχοληθεί σοβαρά με την παραγωγή ακολουθώντας αρχικά το μονοπάτι της House ώστε να πλάσει το δικό του στυλ, το οποίο εκπονήθηκε από ήχους που αντανακλούν την κουλτούρα της funk και της jazz.

Τα πρώτα ώριμα αποτελέσματα ήρθαν από τον Μatt Sassari σε μας το 2011, τη χρονιά που σηματοδότησε την αρχή μιας σπουδαίας καριέρας στην Tech House μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες και labels, αξιοπρόσεχτα singles και remixes, τα οποία τον έχουν κατατάξει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ανάμεσα στα πιο καυτά ονόματα του underground clubbing παγκοσμίως.