Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Οι Eos live στο Quilombo

Οι Eos live στο Quilombo

To Quilombo αποχαιρετά τον πρώτο μήνα της χρονιάς με μια μοναδική συναυλία Fusion Jazz που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στις 22.00 το βράδυ από τους EOS.

 

Παίρνοντας το όνομα τους από την ελληνική μυθολογία και τη θεά της αυγής Ηώ, οι Γιώργος Κατσάνος, Τάσος Φωτίου, Γιάννης Νοταράς και Κατερίνα Νίκου θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο της αυτοσχεδιαστικής Jazz μουσικής  μέσα από ένα μείγμα ήχων ambient, electronica, downbeat, post-rock και drum ’n’ bass.

 

Από την ίδρυσή τους το καλοκαίρι του 2000 οι Eos έχουν σχηματοποιήσει μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική προσωπικότητα. Χρησιμοποιώντας πάντα ως κύριο εργαλείο τους τον αυτοσχεδιασμό εμφυσούν μια άλλη διάσταση στις ζωντανές τους εμφανίσεις αποσκοπώντας στην σύνθεση ενός κόσμου που διέπεται  από ηχοτοπία, samples, quad-mix, d.effects και μελωδικά θέματα .

 

Musicians:

George Katsanos : Electric Piano, Vibradoneon, loops.

Tasos Fotiou : saxophone, fx pedals.

Giannis Notaras : Drums

Katerina Nikou : voice

Σχετικές ειδήσεις
The Electric Swing Circus live στο Half Note
26.10.2016 16:20
Non-stop χορευτικό mood swing και ιδιαίτερη electro και jazz γοητεία χαρακτηρίζουν τη μουσική των The Electric Swing Circus, του εκρηκτικού Βρετανικού συγκροτήματος που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας απογειώσει!
Love: Η νέα δουλεία των Electric Litany
24.08.2016 13:12
Οι Electric Litany επιστρέφουν με την κυκλοφορία του Love, σε cd and digital ep από την Inner Ear.
Εννέα και πέντε, για μία μοναδική παράσταση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
21.07.2016 16:04
Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες χρονιές, το “Εννέα και πέντε” η παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, αποχαιρετά το κοινό της Αθήνας με μία μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016.
Ο Jojo Mayer live στο Gazarte
23.03.2016 13:01
Είστε έτοιμοι να το ακούσετε αυτό; O εκπληκτικός drummer Sergé "Jojo" Mayer, εφευρέτης νεωτερισμών, ανήσυχος και διαρκώς εξελισσόμενος, θα στήσει τα τύμπανά του στην σκηνή του GAZARTE και παρέα με το live electronica trio του Nerve υπόσχεται να μας παρουσιάσει ένα άκρως δυναμικό live!
Οι Electric Litany live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
15.01.2016 10:10
Με δύο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο, ανανεώνουν οι Electric Litany την επαφή τους με το ελληνικό κοινό.