Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Σαν τον καιρό των τσιγγάνων

Σαν τον καιρό των τσιγγάνων
Ο γνωστός συνθέτης επιστρέφει στα παλιά του λημέρια και περιοδεύει όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ακριβώς όπως οι τσιγγάνοι επιστρέφουν πάντα εκεί που αγαπούν αλλά ποτέ δεν μένουν.

Ο γνωστός συνθέτης επιστρέφει στα παλιά του λημέρια και περιοδεύει όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ακριβώς όπως οι τσιγγάνοι επιστρέφουν πάντα εκεί που αγαπούν αλλά ποτέ δεν μένουν.

Ο Goran Bregovic που αγαπήθηκε στην Ελλάδα, ίσως και περισσότερο από ότι στην ίδια του τη πατρίδα, αρχίζει τις εμφανίσεις του στις 8 και 9 Ιουνίου μαζί με την Ορχήστρας του για Γάμους και Κηδείες, στα μεγάλα φεστιβάλ της χώρα μας.

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου, η συναυλία του στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας θα είναι η επίσημη πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2007.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 9 Ιουνίου, έρχεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη , στα πλαίσια του 21ου Φεστιβάλ του Δήμου Υμηττού.

Στις συναυλίες του ο δημοφιλής συνθέτης θα παρουσιάσει το νέο του δίσκο με τίτλο
KARMEN with a happy end, που κυκλοφορεί στις 21 Μαΐου και βέβαια επιλογές από τις έως σήμερα δουλειές του που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα όπως: Ο καιρός των Τσιγγάνων, Arizona Dream και Undergound.

Το πρόγραμμα των συναυλιών του ανά την Ελλάδα περιλαμβάνει και άλλες εμφανίσεις έως και τον Σεπτέμβριο. Λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

INFO
Goran Bregovic
Συναυλία στην Πάτρα
Προπώληση: Στα καταστήματα:Discover, Musical, Music Station και τα γραφεία της ΔΕΠΑΠ (2610-620236)
Συναυλία στον Υμηττό
Προπώληση: Metropolis, βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Φεστιβάλ Υμηττού και www.i-ticket.gr (801 11 60000).
Τιμή εισιτηρίου: 30 ευρώ
Πληροφορίες: 210-3630772 και www.neorevma.gr

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής επιστρέφουν στο Gazarte
14.11.2016 10:22
H παράσταση - σταθμός που αγαπήθηκε όσο λίγες και έπαιξε δυο ολόκληρες σεζόν στο Gazarte κάνει... “Reunion”.
Οι EKMEK live στο Faust
11.10.2016 10:07
Οι ΕΚΜΕΚ, που εδώ και καιρό αποτελούν το γλυκό μυστικό της Θεσσαλονίκης, επιστρέφουν την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο FAUST.
Απόστολος Ρίζος: καλοκαιρινή περιοδεία με νέο άλμπουμ
08.07.2016 16:11
Ο Απόστολος Ρίζος έχοντας στις αποσκευές του το νέο προσωπικό του album με τίτλο ‘6’, περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Η Imany επιστρέφει για μία συναυλία στην Αθήνα!
10.05.2016 15:31
Η Ιmany επιστρέφει στην Αθήνα για ένα ακόμη live που θα το θυμόμαστε για καιρό...
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη υποδέχεται το καλοκαίρι στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
05.05.2016 11:55
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που επιστρέφει για 2 ακόμα μοναδικές συναυλίες στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου σε αυτή την διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο…