Το Blend σε συνεργασία με την Globe ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την άφιξη του No1 dubstep καλλιτέχνη στον κόσμο. Το παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Skrillex» έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και στο Gazi Music Hall για μια ηλεκτρισμένη βραδιά χωρίς προηγούμενο!

Ο πέντε φορές υποψήφιος και τρεις φορές νικητής βραβείου Grammy, ο κατά κόσμον Sonny John Moore αποτελεί μια από τις πιο ιδιοφυείς περιπτώσεις καλλιτέχνη στην dance σκηνή. Πρόκειται για τον 26χρονο Αμερικανό superstar που έκανε την dubstep παγκόσμιο μουσικό είδος, έχοντας πειραματιστεί ταυτόχρονα όσο λίγοι με σπάνια μουσικά είδη όπως η post-harcore και η metalcore.

Συγκεκριμένα το άλμπουμ «Scary monsters and nice sprites» και το remix του για το «Cinema» του Benny Benassi  του απέφεραν το Grammy καλύτερης dance ηχογράφησης, καλύτερου dance/electronica δίσκου και καλύτερης remix ηχογράφησης αντίστοιχα.

Το 2008, ο Moore ξεκίνησε καριέρα μουσικού παραγωγού και ξεκίνησε ζωντανές εμφανίσεις  υπό το ψευδώνυμο Skrillex. Προηγουμένως, είχε γίνει γνωστός μέσω διαδικτύου ως Twipz. Πλέον, ως ιδρυτής του δισκογραφικού label OWSLA ο Skrillex μοιράζει τη δημιουργικότητά του ανάμεσα στην dubstep και την electro house παράγοντας έναν υβριδικό, αποκλειστικά δικό του ήχο. Τα live του Skrillex αποτελούν μια μοναδική κάθε φορά εμπειρία!