Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

No Balance live

No Balance live
Η Playfalse Records διοργανώνει μια live συναυλία με τους No Balance στο An Club. Μαζί τους στη σκηνή οι No Profile και οι Black Circus.

Οι No Balance είναι μια από τις παλαιότερες  και σημαντικότερες indie/rock/punk μπάντες της Αθηναϊκής underground σκηνής.

Έχοντας πειραματιστεί αρκετά με τον ηχο τους, έχουν δείξει ότι έχουν την δυνατότητα να αποδώσουν αρκετά καλά σε ότι και αν προσπαθήσουν.

Μέχρι τώρα, έχουν εμφανιστεί σχεδόν σε κάθε μουσική σκηνή της Αθήνας, και γενικότερα της Ελληνικής επικράτειας, έχοντας παίξει σχεδόν με όλα τα punk/indie/emo/rock group της χώρας.

Έχουν επίσης εμφανιστεί με αρκετά γνωστά group της σκηνής στο Brighton της Αγγλίας, και έχουν παίξει support σε group όπως οι MUDHONEY, SIX BY SEVEN, CHUMBAWAMBA, LAST DAYS OF APRIL και STARMARKET.

Έχουν κυκλοφορήσει 4 cd (Wait for the summer-no label, Between us-Cannonball Records, Lights on-Librarian Records, When everybody’s gone-Playfalse Records).

Στις 24 Οκτωβρίου η Playfalse Records κυκλοφόρησε το τελευταίο τους full length When Everybody’s Gone και θα το βρείτε στο merchandise stand της μπάντας στον χώρο του ΑΝ μαζί με τα νέα T-SHIRTS των NO BALANCE.

Σχετικές ειδήσεις
08.11.2016 13:31
Η Feelgood Records και ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζουν την live εκτέλεση του τραγουδιού «Μυστικό Τοπίο» σε ντουέτο με την Ελένη Βιτάλη, μέσα από την παράσταση «Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα…».
Ο Τheodore live στο Θέατρο “Απόλλων” στη Σύρο
10.10.2016 14:58
To Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Theodore θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο περίφημο θέατρο «Απόλλων» στη Σύρο, μια παράσταση βασισμένη σε κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ (7 και It Is But It’s Not). Η ορχήστρα θα αποτελείται από τους μουσικούς της προσωπικής του μπάντας και από ένα σχήμα εγχόρδων – δύο βιολιά, μία βιόλα και τσέλο.
Bob Dylan: The 1966 Live Recordings
29.09.2016 09:47
Η Columbia Records και η Legacy Recordings παρουσιάζουν το συλλεκτικό boxset Bob Dylan: The 1966 Live Recordings που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
10 Years Anniversary Show: The Great Fandango από τους Dustbowl στο Ίλιον Plus
02.09.2016 16:27
Το Merlin’s Music Box μας καλεί στο live – γιορτή που διοργανώνει για τα 10 χρόνια της ύπαρξής των Dustbowl αποδίδοντας «φόρο τιμής» στο νέο άλμπουμ – σταθμό της μπάντας: The Great Fandango, αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν Mother Earth Rock!
Chicane & Dj Ralf live @ Vilka Area
29.02.2016 13:47
H OBLIVION HEART επιστρέφει δυναμικά σε ένα από τα πιο αγαπημένα dancefloors της Θεσσαλονίκης, στη Βίλκα, υποδέχοντας στις 19 Μαρτίου 2016 δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, τον Chicane της Modena και Armada Records και τον Dj Ralf της La Terra Records.