Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ, των Άντι & Λάνα Γουακόφσκι

Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ, των Άντι & Λάνα Γουακόφσκι

Η Tanweer παρουσιάζει στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 την ταινία των Άντι & Λάνα Γουακόφσκι  «Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ» (Jupiter Ascending), με τους Μίλα Κούνις και Τσάνινγκ Τέιτουμ. Η ταινία θα προβάλλεται σε 2D και 3D.

 

Υπόθεση:

Από τους δρόμους του Σικάγο σε απομακρυσμένους γαλαξίες, η ταινία «Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ» θα μας διηγηθεί την ιστορία της Τζούπιτερ Τζόουνς (Μίλα Κούνις). Την ημέρα που γεννήθηκε, τα αστέρια έδειχναν ότι προορίζεται για μεγάλα πράγματα. Ενήλικη πλέον, η Τζούπιτερ ονειρεύεται μεν τα αστέρια, ξυπνάει δε στην πεζή πραγματικότητα μιας καθαρίστριας σπιτιών με ένα σερί άτυχων περιστατικών. Μόνο όταν ο Κέιν (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ένας γενετικά τροποποιημένος πρώην στρατιωτικός κυνηγός, φτάνει στη Γη για να την εντοπίσει, αρχίζει να αντιλαμβάνεται τι της επιφυλάσσει η μοίρα. Η γενετική της υπογραφή την έχει χαρακτηρίσει ως την κληρονόμο μιας σπουδαίας κληρονομιάς που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία στο σύμπαν.

 

Η νέα ταινία των δημιουργών της τριλογίας «The Matrix» είναι προ των πυλών και οι φαν τους ανυπομονούν να βρεθούν για μια ακόμη φορά στο νέο φανταστικό σύμπαν που έχουν δημιουργήσει.

 

Σκηνοθεσία: Άντι & Λάνα Γουακόφσκι

Πρωταγωνιστούν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μίλα Κούνις, Σον Μπιν, Έντι Ρεντμέιν, Ντάγκλας Μπουθ, Τιμ Πίγκοτ-Σμιθ

Σχετικές ειδήσεις
O Κλέψας του Κλέψαντος, του Μάριο Μονιτσέλι σε Άστυ και Πτι Παλαί
05.09.2016 16:00
Η ΑΜΑ Films παρουσιάζει την κλασική ιταλική κωμωδία Ο κλέψας του κλέψαντος του Μάριο Μονιτσέλι, σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες. Η ταινία θα προβάλλεται από την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 στους κινηματογράφους Άστυ και Πτι Παλαί.
Οι Θεοί της Αιγύπτου, με τον Τζέραρντ Μπάτλερ
22.02.2016 15:08
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 25 Φεβρουαρίου 2016 την ταινία Οι Θεοί της Αιγύπτου (Gods of Egypt) σε σκηνοθεσία του Άλεξ Πρόγιας.
Spotlight. Όλα στο Φως, του Tom McCarthy
18.02.2016 14:34
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 25 Φεβρουαρίου 2016 την ταινία Spotlight. Όλα στο Φως σε σκηνοθεσία του Tom McCarthy.
Οι Σουφραζέτες, της Σάρα Γκάβρον
11.02.2016 11:59
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 18 Φεβρουαρίου 2016 την ταινία Οι Σουφραζέτες (SUFFRAGETTE) της Σάρα Γκάβρον.
Το Δωμάτιο, του Λένι Άμπραμσον
25.01.2016 15:17
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 4 Φεβρουαρίου 2016 την ταινία Το Δωμάτιο (THE ROOM) σε σκηνοθεσία του Λένι Άμπραμσον.