Η στρατηγική Κοινωνικής Ευθύνης Στην Πράξη της WIND  θα κάνει τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη να βάζουν συνέχεια μαγικά καλάθια!

Πρόκειται για μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης, με σλόγκαν Τα παιδιά νικάνε, για την οποία οι δύο αθλητές φέτος θα παίζουν και θα βάζουν καλάθια έχοντας ως στόχο όχι μόνο τη νίκη στο παιχνίδι, αλλά και στη ζωή, αφού με κάθε καλάθι τους θα συγκεντρώνουν χρήματα για τους σκοπούς δύο κοινωφελών ιδρυμάτων.

Κάθε καλάθι του Θοδωρή και του Δημήτρη, για όλα τα παιχνίδια του Ελληνικού Πρωταθλήματος, θα έχει αξία 100 ευρώ, αποδίδοντας το συνολικό ποσό που θα συγκεντρώσει ο καθένας σε ιδρύματα που έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

Τα χρήματα από τα καλάθια του Θοδωρή θα αποδοθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά, εκεί που χτυπά η καρδιά του Ολυμπιακού, ενώ ο Δημήτρης θέλησε να στηρίξει το Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Για να ενημερώνεστε αναλυτικά για το ποσό που συγκεντρώνεται για κάθε ίδρυμα μετά από κάθε αγώνα του Πρωταθλήματος, μπορείτε να επισκέπτεστε το προσωπικό blog των δύο παικτών στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://papaloukas-diamantidis-blog.wind.com.gr.

Η καμπάνια της WIND Τα παιδιά νικάνε υλοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης Στην Πράξη. Η εταιρεία, άλλοτε με μικρές και άλλοτε με μεγαλύτερες ενέργειες στηρίζει Στην Πράξη ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και κυρίως τα παιδιά, σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας, το Χαμόγελο του Παιδιού και άλλων ιδρυμάτων