Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Η Ραλλία Χρηστίδου σε περιοδεία – Πρόγραμμα παραστάσεων

Η Ραλλία Χρηστίδου σε περιοδεία – Πρόγραμμα παραστάσεων

Η Ραλλία Χρηστίδου , βρίσκεται σε πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής της καθώς ταξιδεύει συνεχώς σ’ όλη την Ελλάδα από 16 Ιανουαρίου 2015 για να παρουσιάσει τις δυο παραστάσεις που έχει ετοιμάσει το φετινό χειμώνα για το κοινό της.

 

Η Ραλλία Χρηστίδου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και καινούρια δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Με όπλο την αγάπη» από τη Minos Emi, συνδυάζει την τετραπλή ιδιότητα της -μουσικός, τραγουδοποιός , ερμηνεύτριας, ενορχηστρωτής - για να μας φανερώσει για να ακόμη μια φορά την μεγάλη της αγάπη για τη μουσική .

 

Αρχικά, κάνει περιοδεία μαζί με τον Δημήτρη Μπάση σ’ όλη την Ελλάδα. Με κριτήριο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των... φίλων τους, έχουν φτιάξει μια μουσική παράσταση συνδυάζοντας ήχους λαϊκούς, έντεχνους, παραδοσιακούς και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό αλλά και μη αναμενόμενες διασκευές που θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό τους... Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που θα δημιουργήσει μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα και με στόχο το κέφι.

 

Επίσης συνεχίζει την περιοδεία της «Σαν κάτι βόλτες μακρινές... ΙΙ» με τη σολίστρια Μιγκέν Σελμάνι και το Χρήστο Μιχάλη με τις κιθάρες του. Όλοι μαζί θα μας παρουσιάσουν τα κλασικά λαϊκά τραγούδια μια διαφορετική και μοναδική μουσική πινελιά. Το μουσικό ταξίδι φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία της, με τις γνωστές της επιτυχίες όπως το «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Μάτια μου ξεχνάς»,  «Πάνε μέρες που δε σου 'πα σ' αγαπώ» και «Αν μετρηθούμε» κ.α, τις οποίες θα συμπληρώσουν τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Η Ραλλία Χρηστίδου έχει ετοιμάσει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα τιμώντας, όπως πάντα, αγαπημένα τραγούδια, σπουδαίων στιχουργών και συνθετών. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το λαϊκό τραγούδι. Το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών, γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής της. 

 

Επίσης θα ακούσουμε τα τραγούδια μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, αφού η Ραλλία Χρηστίδου υπογράφει τις ενορχηστρώσεις όλης της παράστασης.

 

Όπου το επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες συμμετέχουν και οι μουσικοί:

Μίμης Ντουτσούλης: μπάσο

Γιώργος Κατσίκας: τύμπανα

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

 

Ιανουάριος

- Παρασκευή 16/1 : Notos stage, Αλεξανδρούπολη (Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση)

- Σάββατο 17/1 : ΕΚΚΟ live, Σέρρες (Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση)

- Σάββατο 24/1 : C’est la vie, Στυλίδα (Rallia full band)

- Τετάρτη 28/1 : Στην φωλιά του κούκου, Τρίπολη

 

Φεβρουάριος

- Δευτέρα 2/2 : Ραλλία Unplugged

- Σάββατο 21/2: Ρυθμός Stage, Ηλιούπολη (Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση)

- Σάββατο 28/2: Ρυθμός Stage, Ηλιούπολη (Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση)

 

Μάρτιος

- Σάββατο 7/3: Ρυθμός Stage, Ηλιούπολη (Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση)

- Σάββατο 14/3: Ρυθμός Stage, Ηλιούπολη (Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση)

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από τον Κώστα Τριανταφυλλίδη στο Κρεμλίνο
15.12.2016 10:16
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, από τους πιο γνήσια λαικούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, θα βρεθεί για δυο μοναδικές παραστάσεις στο Kremlino Stage, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του και στα τραγούδια του μεγάλου απόντα του λαικού τραγουδιού, Δημήτρη Μητροπάνου.
Έρχονται στο Kremlino: Το πρόγραμμα των παραστάσεων του 2016
06.10.2016 15:09
Εμφανίσεις γνωστών μουσικών και δημιουργών του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της νέας μουσικής σκηνής Kremlino, στον Πειραιά. Ενας νέος χώρος πολιτισμού που έρχεται στην πλατεία Κοραή, για να αποτελέσει ένα ζωντανό πυρήνα πολιτισμού και έκφρασης.
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Γιώργος Μαργαρίτης & Ραλλία Χρηστίδου στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
16.08.2016 11:55
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 9μ.μ., το Γιώργο Μαργαρίτη και τη Ραλλία Χρηστίδου σ’ ένα πρόγραμμα για παλιές αγάπες, για νέους έρωτες και διαχρονικές αμαρτίες...
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας σε καλοκαιρινή περιοδεία
13.06.2016 13:31
Ο περασμένος χειμώνας βρήκε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα να παίζουν μαζί σε ένα πρόγραμμα στο οποίο κυριαρχούσαν οι αγαπημένες «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Ν.Γούναρη, Γ.Μπιθικώτση, Μ.Πλέσσα, Φ.Νικολάου, Γ. Πάριου, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοΐζου κ.ά.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία
30.05.2016 14:34
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. O θρίαμβος λοιπόν συνεχίζεται αυτό το καλοκαίρι, σε ανοιχτούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα!