Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Πάλι θα κλάψω πάλι θα γελάσω: Μουσικό αφιέρωμα στην Σέβη Τηλιακού στο Ίλιον Cinema & Stage

Πάλι θα κλάψω πάλι θα γελάσω: Μουσικό αφιέρωμα στην Σέβη Τηλιακού στο Ίλιον Cinema & Stage

«Πάλι θα κλάψω πάλι θα γελάσω», ένα μελωδικό αφιέρωμα στα τραγούδια της συγγραφέως και στιχουργού ΣΕΒΗΣ ΤΗΛΙΑΚΟΥ. Ερμηνεύει η Λένα Φίλιππα με τον συνθέτη Νίκο Βεντουράτο την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 στις 21.30 στο Ίλιον Cinema & Stage στο κέντρο της Αθήνας. Παρέα τους ο Γιώργος Τσοκάνης στο πιάνο , που επιμελήθηκε και τα τραγούδια.

 

Για μια και μοναδική βραδιά η βελόνα του πικάπ μέσα από τη φαντασία μας, θα ξαναγγίξει τρυφερά τις χαραγμένες ράγες στο βινύλιο των αναμνήσεών μας...

 

Περισσότερες από 3 δεκαετίες βραβευμένα τραγούδια αλλά και πολλά άλλα μέσα από τη μεγάλη λίστα επιτυχιών της θα ακουστούν σ΄αυτό το <<Μάθημα σολφέζ>>, το γεμάτο τραγούδια, όπως το <<Πάλι θα κλάψω>>, <<Κρίμα το μπόι σου>>, της Μαρινέλλας,<<Το κορίτσι του Μάη>>, <<Ουρανέ που περνάς>>, του Πασχάλη, <<Να θυμάσαι πως μ΄αγαπάς>> της Βίκυς Λέανδρος, <<Οι αμαρτίες μου>> της Τζένης Βάνου, κ.ά.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus
14.11.2016 14:50
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη σύνθεση και με πλήρη συνείδηση κατηφορίζουν και πάλι στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus για δύο από τις εγνωσμένης αξίας και αισθητικής βραδιές που επιφυλάσσουν στους πολλούς και καλούς φίλους τους.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Ταξίδι στα Τραγούδια μας: Ο Γιάννης Κούτρας ζωντανά στο Ίλιον plus
23.03.2016 13:12
Ο Γιάννης Κούτρας, ο παθιασμένος ερμηνευτής που ταύτισε τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου, ξεκινάει για ακόμη ένα μουσικό ταξίδι στην Αθήνα, στο ΙΛΙΟΝ plus, στις 26 Μάρτη και 2 Απρίλη 2016.
Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού από τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη στο Ίλιον Cinema & Stage
12.02.2016 10:38
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια πάει στο Ίλιον Cinema & Stage, ύστερα από δύο πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar και στο PassPort Art (Πειραιά) σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον cinema + stage
02.02.2016 14:54
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές με μία νέα μουσικοθεατρική (τι;) παράσταση στην Αθήνα! Αυτή τη φορά στο ΙΛΙΟΝ cinema + stage! Για 6 μέρες, 2 παρασκευοσαββατοκύριακα (5, 6, 7 και 12, 13, 14 του Φλεβάρη) η αίθουσα του ιστορικού κινηματογράφου του κέντρου της Αθήνας μετατρέπεται σε χώρο χειμερινών βουτιών με μουσικές, πρόζα και βίντεο αρτ.