Το «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» εγκαινίασε τη χειμερινή σαιζόν το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 23.00΄, με ένα οκταμελές σχήμα επί σκηνής. Έτσι, και τον καινούριο χρόνο, κάθε Σάββατο, στις 11 το βράδυ, με ένα οκταμελές σχήμα επί σκηνής, το Πέραν συνδέει τους αιώνες και γίνεται πολύχρωμος καμβάς όπου πάνω του συνυφαίνονται ήχοι, μουσικές, αρώματα και γεύσεις Δύσης και Ανατολής, ενεργοποιώντας τις αισθήσεις.

Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μικρασιάτικα, τούρκικα, ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια, «δένοντας» αρμονικά το μπουζούκι με το κανονάκι, το πιάνο με το λαούτο, την ελληνική γλώσσα με την τουρκική, με δεξιοτέχνες μουσικούς που υποστηρίζουν με αυθεντικότητα και μεράκι το ότι η μουσική δεν έχει σύνορα, το καφέ αμάν της πόλης μας προσφέρει για μια ακόμη φορά ουσιαστική διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Την ορχήστρα αποτελούν οι: Ροδή Γκιούλ -τραγούδι, Κωνσταντία Ιωάννου-τραγούδι, Παναγιώτης Μπαρμπερίου– τραγούδι, τζουράς, Σπύρος Γκούμας –μπουζούκι, Σωτήρης Μαργώνης–βιολί, Γιώργος Παππάς–λαούτο, κιθάρα, Τάσος Πούλιος –κανονάκι, μπάσο, τραγούδι, Γιώργος Γκαραβούνης –πιάνο, κρουστά.