Οι POP EYE θα εμφανιστούν για ένα live στο Faust την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015.

Οι Pop Eye δημιουργήθηκαν τέλη 2005, από τους αδελφούς Γιάννη & Μάρκο Καλατή και το Δημήτρη Καμπούρη, ενώ στην πορεία στην παρέα τους προστέθηκε ο Μάνος Αναγνωστάκης και πρόσφατα η Έφη Θεολόγου. Όπως λένε κι οι ίδιοι:  «Ο Ποπάι δεν ήταν ο αγαπημένος μας ήρωας. Η ποπ όμως είναι η αγαπημένη μας μουσική…κι έτσι  αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά.»

Οι Pop Eye παίζουν με τα pop ιδιώματα (indie pop, electropop, electronica, dance e.t.c.) και παρουσιάζουν τη δική τους ηλιόλουστη pop.

To πρώτο album τους κυκλοφόρησε το 2008 και τα single “If you” και “Deepest Sea” που είχαν προηγηθεί είχαν ήδη δημιουργήσει αίσθηση. Ακολούθησε 4 χρόνια μετά η δεύτερη ολοκληρωμένη δουλειά τους “Almost Dead, Still Alive”, σε δική τους DIY παραγωγή και δωρεάν διανομή στο διαδίκτυο. Από το album ξεχώρισε και έπαιξε πολύ στα ραδιόφωνα το “A Better Day”.

Την περίοδο αυτή συνεχίζουν τις live εμφανίσεις τους και δουλεύουν τα τραγούδια για το τρίτο album τους, ενώ το 1ο single με τίτλο “What is true”, έχει κερδίσει τα ραδιοφωνικά airplays κι ήδη συμπεριλήφθηκε στη συλλογή “The Bright Side Of The Road Vol II” που κυκλοφόρησε ο Radio Pepper 96.6.

POP EYE
Δημήτρης Καμπούρης: Φωνή, Στίχοι
Μάρκος Καλατής: Κιθάρα, programming
Γιάννης Καλατής: Drums Πλήκτρα, programming
Μάνος Αναγνωστάκης: Μπάσο
Έφη Θεολόγου: Φωνή, Πλήκτρα, Κιθάρα

https://soundcloud.com/popeyeband
http://www.youtube.com/watch?v=UTmMTRiJZQA
https://www.facebook.com/pages/POP-EYE/23103301263
https://twitter.com/PopEyeBandGr
http://popeyeband.tumblr.com/