Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Σε μια χώρα Tastrandu, με την Τέτη Κασιώνη στο Half Note

Σε μια χώρα Tastrandu, με την Τέτη Κασιώνη στο Half Note

H νέα ερμηνέυτρια Τέτη Κασιώνη και οι τέσσερις εξαιρετικοί συνεργάτες της, Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί , Νίκος Παπαναστασίου στο ακορντεόν, Μάρκος Κώτσιας στο πιάνο και Γιώργος Ταμιωλάκης στο τσέλο , αποβιβάζονται αυτή τη φορά στη μουσική σκηνή του Half Note μεταφέροντας μαζί τους μία χώρα μαγική που οι ίδιοι επινόησαν.


Η χώρα αυτή περικλείεται από μουσικές άλλων εποχών που έχουν ζωντανέψει, από τόπους μακρινούς που ο νους αποζητά ψάχνοντας τη δική του Γη.


Τραγούδια από την πρώτη επερχόμενη προσωπική δισκογραφική δουλειά της Τέτης Κασιώνη αλλά και διασκευές κομματιών δίχως σύνορα, πάντα με την πινελιά του εξαιρετικού κουαρτέτου. O προορισμός τους λιμάνια και μουσικές του κόσμου. Σπαραχτικά fado από την Πορτογαλία,μουσική περιπλάνηση στις συνοικίες του Παρισιού και άλλες πολλές προσεγγίσεις της και  Ευρωπαϊκής και Μεσογειακής μουσικής. Το φως του φεγγαριού τους οδηγεί ακόμα πιο μακρυά ,στο Μεξικό της Chavela Vargas, στην Αργεντινή του Astor Piazzola αλλά και στην Κούβα με πολλούς ενδιάμεσους μυστικούς σταθμούς. Το ταξίδι πάντα καταλήγει σε γνώριμους τόπους με διασκευές σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών.


Ένα μεγάλο ταξίδι στο οποίο μας καλούν η Τέτη Κασιώνη και το εξαιρετικό νεοσύστατο κουαρτέτο με τελικό προορισμό τον μαγικό κόσμο που θα μας μεταφέρουν στο Half Note την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Bojan Ristic Brass Band live στο Half Note
08.02.2017 12:04
Οι Bojan Ristic Brass Band, μία από τις σπουδαιότερες και πλέον αυθεντικές μπάντες πνευστών στα Βαλκάνια, έρχονται μέσα στη καρδιά του καρναβαλιού να μας ξεσηκώσουν με τέσσερις «καυτές» εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
Sharrie Williams  & The Wiseguys live στο Half Note
09.11.2016 14:43
Μια φωνή που συγκλονίζει τραγουδώντας τα soulful blues του 21ου αιώνα. Με ένα ρεπερτόριο που πιάνει όλη την γκάμα: από το κλασικό gospel ως το σύγχρονο rockin’ funk. H Sharrie Williams μαζί με το γκρουπ της Wiseguys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
Η 7η Σφραγίδα από τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο και τη Νεκταρία Καραντζή στο Half Note
05.04.2016 11:47
Οι επτά σφραγίδες της Αποκάλυψης «ανοίγουν» με τη μουσική του Βασίλη Τσαμπρόπουλου και τη φωνή της Νεκταρίας Καραντζή, στη σκηνή του Half Note, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Απριλίου.
20 Anos Brasil: Miranda Verouli & Friends live στο Half Note
23.03.2016 11:53
Στις 30 Μαρτίου 2016, η Μιράντα Βερούλη θα γιορτάσει στο Half Note τα 20 χρόνια ενασχόλησης με τη βραζιλιάνικη μουσική, προσκαλώντας στη σκηνή φίλους και συνεργάτες, σε μια επετειακή βραδιά με διάθεση party!
Ο Dzambo Agusevi και η ορχήστρα του live στο Half Note
26.02.2016 09:58
Ο "βασιλιάς της τρομπέτας" Dzambo Agusevi και η περίφημη ορχήστρα του έρχονται στο Half Note για τέσσερις μοναδικές βραδιές.