Η Tem Art Gallery ξεκινάει την καινούρια σεζόν με την Διεθνή Έκθεση Αυθεντικών Χαρακτικών με τίτλο Εμείς & Εκείνοι 23 στην Κωνσταντινούπολη.

Στην εικοστή τρίτη έκθεση της σειράς αυτής η Tem Art Gallery παρουσιάζει τους Έλληνες εικαστικούς: Μιχάλη Αρφαρά, Τάσα Χαροκόπου, Φλοράνς Χρηστάκη, Νίκο Δεσεκόπουλο, Χριστόδουλο Γκαλντέμη, Τόνια Νικολαΐδου, Γιώργο Μήλιο, Βούλα Μουλού – Δούλη, Γιώργο Πάλλη, Πίνο Παντολφίνι, Χρήστο Σανταμούρη, Ρουμπίνα Σαρελάκου, Μαρία Σπύρου, Νίκο Σταυρακαντωνάκη και Μαρία Ζιάκα,  μέλη της  Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών, η οποία θεωρείται αυθεντία στον τομέα της Χαρακτικής.

Η Ένωση Ελλήνων Χαρακτών είναι ένα μη κερδοσκοπικό καλλιτεχνικό σωματείο που δραστηριοποιείται από το 1987 στον τομέα της Χαρακτικής. Τα μέλη της, όλοι ενεργοί εικαστικοί, αντιπροσωπεύουνε όλα τα καλλιτεχνικά ρεύματα της Σύγχρονης Ελληνικής Χαρακτικής. Από την εποχή της ίδρυσής της έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει ένα σημαντικό αριθμό δραστηριοτήτων. Έχει εκδώσει συλλεκτικά βιβλία, έχει πραγματοποιήσει ομιλίες, διαλέξεις και δεκάδες εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενίσχυση του ενδιαφέροντος του φιλότεχνου κοινού  για το πρωτότυπο χαρακτικό έργο και την αισθητική του αξία.   

Στην έκθεση Εμείς & Εκείνοι 23, εκτός από τους σύγχρονους καλλιτέχνες στην έκθεση θα παρουσιαστούν και έργα εξαιρετικών προσωπικοτήτων από την παγκόσμια ιστορία της τέχνης, όπως ο  Salvador Dali, André Masson, René Carcan, Johnny Friedlander, Henri Goetz και ο Pierre-Yves Tremois.

Επίσης στην Έκθεση θα συμμετάσχουν και καλλιτέχνες από την Τουρκία .