Η People Entertainment Group υποδέχεται στο θέατρο REX την παράσταση “Αρμαντέιλ“, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη. Το ραντεβού με αυτό το Βικτωριανό αριστούργημα, είναι πρόγραμματισμένο κάθε Δευτέρα στις 19:00, από 2 Φεβρουαρίου, για 6 μόνο παραστάσεις.  – Οι παραστάσεις ακυρώνονται

Μία παράξενη διαθήκη γραμμένη από το νεκροκρέβατο ενός ευγενούς το 1832, οδηγεί στην πιο συναρπαστική ιστορία μυστηρίου, και εμπλέκει 20 χρόνια αργότερα δύο νέους, κάτω από την κατάρα του κοινού ονόματός τους. Αρμαντέιλ.

Η πλοκή ξεδιπλώνεται μέσα από μοιραίους έρωτες, ίντριγκες, δολοπλοκίες, εξαπατήσεις, και δολοφονίες.

Στο κέντρο όλων, είναι η μυστηριώδης και όμορφη Λύντια Γκουίλτ, μία από τις πιο σκοτεινές και συναρπαστικές γυναίκες στην ιστορία της λογοτεχνίας.
 

Το ΑΡΜΑΝΤΕΪΛ του Wilkie Collins, γραμμένο το 1866, είναι ένα διαχρονικό αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Ο βικτωριανός συγγραφέας, πατέρας του αγγλικού μυθιστορήματος μυστηρίου, σαράντα χρόνια πριν από την εμφάνιση της ψυχανάλυσης και την διατύπωση της θεωρίας του ασυνειδήτου από τον Σ. Φρόιντ, κινεί τους ήρωές του σα να είχαν δυο πλευρές, μία φανερή και μία κρυφή. Και είναι αυτή η κρυφή πλευρά κυρίως που τους οδηγεί στις πράξεις τους.

Με λίγα λόγια το «Armadale» πρόκειται, μεταξύ άλλων παρασήμων που έχει κερδίσει μες το χρόνο, για ένα έπος του σκότους που κρύβει η ανθρώπινη ψυχή…
 

Μετάφραση: Σάντυ Παπαϊωάννου
Διασκευή: Μαρία Κίτσου – Κωνσταντίνος Ασπιώτης – Λάζαρος Βαρτάνης
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός
Σκηνικά: Ηλένια Δουλαδίρη
Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη – Ηλέκτρα Λαμπριανίδου
Μακιγιάζ: Αγγελική Ράπτη  – Θέκλα Σιδερή
Φωτισμοί – Φωτογραφίες: Τάκης Λυκοτραφίτης
Βοηθός σκηνοθέτης: Μαρία Κίτσου
Βοηθοί σκηνοθέτη: Δήμητρα Μπαλή – Κωνσταντίνος Καϊκής
Κατασκευή κοστουμιών: Δάφνη Τσακότα
 
Παίζουν:
Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Χάρης Αττώνης, Λάζαρος Βαρτάνης, Ελένη Κάκκαλου, Ζωή Καραβασίλη, Μαρία Κίτσου, Μάριος Μακρόπουλος, Σύνθια Μπατσή, Φάνης Παυλόπουλος.

Θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος μυστηρίου Armadale (1866) του Wilkie Collins, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg.