Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Χρήστος Θηβαίος - Πέτρινοι Κήποι (Legend)

Χρήστος Θηβαίος - Πέτρινοι Κήποι (Legend)
Όπως και να το κάνουμε όταν έχεις να παρουσιάσεις πέντε χρόνια δικά σου τραγούδια, το χρονικό διάστημα είναι μεγάλο. Πολύ περισσότερο δε όταν πρόκειται για έναν δημιουργό σαν τον Χρήστο Θηβαίο.

Έφθασε λοιπόν φέτος το πλήρωμα του χρόνου για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά η οποία κινείται σε χαλαρούς τόνους ενώ παράλληλα διαθέτει και μια οικολογική χροιά.

Τα τραγούδια του cd συνυπογράφουν οι Mάνος Ελευθερίου, Γιώργος Ανδρέου , Γιάννης Μαργαρίτης, Κ.Χ. Μύρης ενώ σε δύο τραγούδια συμμετέχει η Ελένη Τσαλιγοπούλου και σε ένα οι Lyrae Cantus. Αυτά όσον αφορά στα τυπικά του άλμπουμ.

Στα ουσιαστικά τώρα οι Πέτρινοι Κήποι ξεχωρίζουν για την ηρεμία τους, τα τραγούδια τους μουσικά και στιχουργικά είναι ιδιαιτέρως προσεγμένα  ενώ η χαρακτηριστική φωνή του, τους δίνει την απαιτούμενη δύναμη. Εν ολίγοις πρόκειται για ένα άλμπουμ που απαιτεί προσεκτική και ενιαία ακρόαση , παρόλο που ραδιοφωνικά έχουν ήδη ξεχωρίσει τα κομμάτια Ας χαθείς και Εσύ η πόλη μου.

Επίσης, Το νερό επιλέχθηκε ως το μουσικό θέμα που θα συνοδεύσει την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Δικτύου Μεσόγειος SOS για την Εξοικονόμηση Νερού.

Αξιολόγηση: 3,5/5

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
12.01.2017 16:19
Από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά μετά από πολύ καιρό τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο, για μια σειρά παραστάσεων που ονόμασαν «Στη χώρα των θαυμάτων». Μαζί τους η νέα ερμηνεύτρια του Θάνου Μικρούτσικου, Μαριάννα Πολυχρονίδη.
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Ο Χρήστος Θηβαίος στο Θέατρο Κολωνού
20.07.2016 13:12
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει στο Φεστιβάλ στο Θέατρο Κολωνού, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 στις 9μ.μ. τον Χρήστο Θηβαίο.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.