Οι Band Fatale θα εμφανιστούν στο Floral για ένα live με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015.

Ήταν μια παρέα σε ένα λύκειο σε έναν προηγούμενο αιώνα που είχε σχηματίσει για λόγους καλλιτεχνικούς μα ίσως περισσότερο “ερωτοπαγιδευτικούς” τους Fac Andante, μία μπάντα που – όπως έλεγε και το όνομά της- ήθελε να τα κάνει όλα αργά,για να τα απολαμβάνει και να τα ευχαριστιέται.

Πιστοί λοιπόν σε αυτή τη θεωρία, δύο μέλη της παρέας ίδρυσαν τους Band Fatale, που για μερικά χρόνια περιόδευαν στα liveάδικα της Θεσ/νίκης (Café Americain,Funkey,Παπαγάλος κ.ά), ώσπου πέρασε ο καιρός και το 2010 άρχισε η παρέα να ενώνεται – πάντα με αργούς ρυθμούς σε αντίθεση με την playlist που κινείται ανάμεσα στο allegro και το presto- και να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη μέχρι να φτάσει τη σημερινή της μορφή: ένα μουσικό ύφος reggae, ska, rock με συνύπαρξη πάνω στη σκηνή μπαγλαμά, σαξοφώνου, όμποε, τρομπονιού, djembe και ηλεκτρικού ήχου, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον ηχόχρωμα. Μην αναφέρουμε την έντονα χορευτική διάθεση.

Η μπάντα από τότε έχει παίξει σε διάφορες μουσικές σκηνές στο Βόλο,τη Θεσ/νίκη, την Αθήνα και άλλες πόλεις,ενώ έχει συμμετάσχει σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ μουσικής ( River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, Φεστιβάλ Ήχοι του Δάσους, Ark Festival, Volume Festival, Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής), όπου είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τη σκηνή με σημαντικούς έλληνες και όχι μόνο καλλιτέχνες (Γ.Αγγελάκα,Γ.Χαρούλη, Imam Baildi, Maraveyas Illegal, Locomondo, Dub Pistols, Παύλο Παυλίδη & the B-Movies, Tsopana Rave ,Λ. Μπαλάφα, Σπ. Γραμμένο, Baildsa, Wedding Singers,Koza Mostra, The Speakeasies Swing Band).


To Noέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή το πρώτο τους cd “Μοιραία Συνάντηση”.