Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Γιώργης Χριστοδούλου: Συναυλίες σε Αθήνα και Λονδίνο

Γιώργης Χριστοδούλου: Συναυλίες σε Αθήνα και Λονδίνο

Ο Γιώργης Χριστοδούλου που διαγράφει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια τη δική του ξεχωριστή πορεία στην ισπανική μουσική σκηνή , θα εμφανιστεί τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο στην Αθήνα και το Λονδίνο σε επιλεγμένους χώρους.

 
Με τη ζεστή χροιά του, θεατρικότητα και το λεπτό χιούμορ που τον διακρίνει , ο τραγουδοποιός παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς κάθε φορά στην ακουστική, τη τζαζ κιθάρα ή το κοντραμπάσο θα μας προσφέρει ξεχωριστές θεματικές μουσικές παραστάσεις. Επιλογές από τη δισκογραφία του, μποσανόβες,  μελωδίες του γαλλικού και του αθηναϊκού  τραγουδιού και οι πιο όμορφες  μελωδίες των Αττίκ, Σουγιούλ, Γιαννίδη , Χατζιδάκι κ.α, συνθέτουν ένα πρόγραμμα μιάμισης ώρας.

 

Ο τραγουδοποιός με τη ζεστή φωνή του και τη συνοδεία δύο εξαιρετικών μουσικών (Αντώνης Αρβανίτης - κοντραμπάσο / Παναγιώτης Αθάνατος - τύμπανα) θα εμφανιστεί στο jazz club JAZZ POINT στη στοά της οδού Ακαδημίας την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου στις 22:00μμ. Τίτλος της βραδιάς "Everybody knows that I love you".

 

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 22:00μμ θα παρουσιάσει το μουσικό project "Καντάδα" στη Ρότα, στον υπέροχο χώρο του νεοκλασικού της Σόλωνος 124 με τη συνοδεία του Παναγιώτη Αθάνατου στη jazz κιθάρα. Τα τραγούδια του Γιώργη θα μπλεχτούν με τις αγαπημένες μελωδίες των Αττίκ, Γιαννίδη, Χατζιδάκι, Σουγιούλ και με αφηγήσεις για τα τραγούδια και τις ιστορίες τους.

 


Στις 24 και 25 Ιανουαρίου το μουσικό project "Καντάδα" θα ταξιδέψει για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Λονδίνο, στο Hellenic Centre (16 - 18 Paddigton Street, Marylebone) και στο Looking Glass - jazz cocktail club (49 Hackney road) αντίστοιχα.

 

Το Φεβρουάριο, το μουσικό project "Καντάδα" θα παρουσιαστεί για τέσσερα συνεχόμενα Σάββατα (7, 14, 21, 28/ 02) σ' ένα μοναδικό "θεατράκι τραγουδιών" στον πρώτο όροφο του White Rabbit στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Σολωμού 12, Εξάρχεια.


Το Γιώργη συνοδεύει ο κιθαρίστας Γιώτης Παρασκευαίδης και ένας καλεσμένος-έκπληξη κάθε φορά. Την εικαστική επιμέλεια αναλαμβάνει η La boom της Τατιάνας Κοντούλη.
 

Πρόγραμμα εμφανίσεων

JAZZ POINT | "Everybody knows that I love you"| Ακαδημίας 18, Αθήνα | Παρασκευή 9 Ιανουαρίου στις 22:00μμ

Ρότα  | μουσικό project "Καντάδα" | Σόλωνος 124, Αθήνα | Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 22:00μμ

Hellenic Centre | μουσικό project "Καντάδα" | 16 - 18 Paddington Street, Marylebone, Λονδίνο  | Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 18:00 

Looking Glass - jazz cocktail club | μουσικό project "Καντάδα" | 49 Hackney road, Old Street, Λονδίνο | Κυριακή 25 Ιανουαρίου στις 18:00 

White Rabbit | μουσικό project "Καντάδα" + special guests | Σολωμού 12, Εξάρχεια| Σάββατα 7, 14, 21, 28 Φεβρουαρίου στις 22:00
 
 
Φωτό: Ευτυχία Βλάχου

Σχετικές ειδήσεις
Καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Τρένο στο Ρουφ
23.01.2017 17:22
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει με την «Καντάδα», τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου στο Mουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζει τον
13.01.2017 14:28
O Ιανός και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου - CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι». Θα μας ταξιδέψει με γνωστά αλλά και άγνωστα τραγούδια του Αττίκ στις παρισινές γειτονιές των αρχών του 20ου αιώνα.
Perahia Plays Beethoven, με την Aκαδημία του Αγίου Μαρτίνου των Αγρών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
29.11.2016 14:56
Perahia Plays Beethoven. Αυτός είναι ο τίτλος του προγράμματος, αποκλειστικά με έργα Μπετόβεν, το οποίο παρουσιάζει ο Μάρρεϋ Περάια (πιάνο, μουσική διεύθυνση) στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Παρίσι, με μία από τις καλύτερες ίσως ορχήστρες δωματίου διεθνώς, την Ακαδημία του Αγίου Μαρτίνου των Αγρών.
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Αυγουστιάτικη καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο café του Νομισματικού Μουσείου
04.08.2016 15:42
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στον αγαπημένο του κήπο, στην αυλή του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών για μια αυγουστιάτικη "Καντάδα".