Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ποιος σκότωσε τον William της Λίλιαν Δημητρακοπούλου στο θέατρο Άλμα

Ποιος σκότωσε τον William της Λίλιαν Δημητρακοπούλου στο θέατρο Άλμα

Το θέατρο Άλμα παρουσιάζει από την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 την παράσταση με τίτλο «Ποιος σκότωσε τον William» της Λίλιαν Δημητρακοπούλου, με την ομάδα Theatreloi.

 

Υπόθεση:

Ο ερασιτεχνικός θίασος ενός δήμου επιχειρεί να ανεβάσει το κλασσικό αριστούργημα του William Shakespeare " Ρωμαίος και Ιουλιέτα". Μία πωλήτρια καλλυντικών, ένας αδέξιος μάστορας, μία δευτεροκλασάτη ηθοποιός , ένας φαντασμένος γόης, μια οξύθυμη αναρχική και ένας αγαθός γίγαντας αποτελούν το καστ όπου υπό τον ρυθμό ενός ανίδεου DJ κινούνται ανάμεσα σε ένα ετοιμόρροπο σκηνικό.

Θα καταφέρει η ανισόρροπη σκηνοθέτης να σώσει τα προσχήματα ή όλα τα παραπάνω θα μετατρέψουν την πιο θλιβερή ιστορία αγάπης που γράφτηκε ποτέ σε μία καταστροφική παράσταση;

 

Οι θεατρική ομάδα Theatreloi σας καλεί σ΄αυτό το θεατρικό πάρτι, όπου η αναρχία συναντά το κλασσικό, το όνειρο την πραγματικότητα και ο William τον χειρότερο εφιάλτη του!

 

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO

 

Κείμενο: Λίλιαν Δημητρακοπούλου

Σκηνοθεσία: Γιάννης Φυρός

Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Μανώλη

Σκηνογραφία: Τάσος Horrus

Ξυλουργικές κατασκευές: Σταύρος Γκάγκας

Σχεδιασμός και κατασκευή κουστουμιών: Τάσος Horrus

Φωτογραφία και γραφιστικά: Φραγκίσκος Πενίδης

Μουσική επιμέλεια : Theatreloi

Παίζουν: Χρίστος Αγαθοκλέους, Πηνελόπη Ανδρεαδάκη, Τάσος Κόλλιας, Άννα Μαλτέζου, Γιώργος Τζανετής, Μαρίνα Τριανταφύλλου , Ρεβέκκα Φελεκίδου, Γιάννης Φυρός

 

Ποιοι είναι οι Theatreloi

Theatreloi. Σε αυτό το όνομα ακούει η νεοσύστατη θεατρική ομάδα που με διάθεση για δημιουργία και φιλοδοξία για διαφορετικότητα, ξεκινά τον περίπατό της στον θεατρικό κόσμο.

Ιδρυτικά μέλη της είναι οι Γιάννης Φυρός, Τάσος Κόλλιας και Χρίστος Αγαθοκλέους, ενώ η ομάδα αποτελείται  από μόνιμα και επιπλέον έκτακτα μέλη επαγγελματιών ηθοποιών.

Οι Θεάτρελοι, ως οργανωμένη επαγγελματική θεατρική ομάδα διατηρούν σταθερή συνεργασία με μία πλειάδα ανθρώπων, αποτελούμενη από σκηνογράφο, ενδυματολόγους και γραφίστα, με αποτέλεσμα να μπορούν να εγγυηθούν μία άρτια, καινοτόμα και διαφορετική θεατρική παρουσία με σταθερή καλλιτεχνική ποιότητα .

Σχετικές ειδήσεις
Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 στο θέατρο Άλφα - Ιδέα
28.09.2016 14:09
Η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από την Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ» μετά από τρεις εξαιρετικά επιτυχημένες θεατρικές σεζόν σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεχίζει στο θέατρο Άλφα – Ιδέα, από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.
Σαιξπηρ Express από την ομάδα +αίσθημα στο θέατρο Άλμα
30.06.2016 14:00
Η Συναισθηματική Διαλεκτική και ο Στέλιος Καλαθάς σας προσκαλούν στην παράσταση της θεατρικής ομάδας +αίσθημα με τίτλο «Σαιξπηρ Express» στο θέατρο Άλμα στις 1, 2 & 3 Ιουλίου 2016 και ώρα 21.00.
Με το ίδιο μέτρο, του William Shakespeare από τους C. for Circus στο Black Box
12.05.2016 13:55
Η ομάδα C. for Circus ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Black Box για να παρουσιάσει το έργο του William Shakespeare, Με το ίδιο μέτρο.
Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας του William Shakespeare στο Θησείον, Ένα θέατρο για τέχνες
12.04.2016 16:23
Μαστόρια, ένα έχω να σας πω: ο Βασιλιάς μόλις τέλειωσε το φαΐ του. Ντυθείτε, στολιστείτε και πάμε στο παλάτι για να παίξουμε! Τέλος οι κουβέντες! Φύγαμε!
12 ώρες στο Δωμάτιο του Σαίξπηρ: ένα αφιέρωμα - γιορτή από το Εθνικό Θέατρο
11.04.2016 12:38
Το Σάββατο 23 Απριλίου, το Εθνικό Θέατρο με τη φιλική συμμετοχή καλλιτεχνών (ηθοποιών, σκηνοθετών και μεταφραστών) διοργανώνει μια γιορτή προς τιμή του Sir Willy (William Shakespeare), με αφορμή τη συμπλήρωση των 400 χρόνων από το θάνατό του.