Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

To Horrorant Film Festival FRIGHT NIGHTS επιστρέφει για δεύτερη χρονιά

To Horrorant Film Festival FRIGHT NIGHTS επιστρέφει για δεύτερη χρονιά

Το Διεθνές Κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’, για 2η χρονιά ανοίγει τις πύλες του και γίνεται μεγαλύτερο!


Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Αθήνα σε δύο αίθουσες, από 12 έως 18 Μαρτίου 2015 και στη Θεσσαλονίκη από 26 Μαρτίου έως 1η Απριλίου 2015.


Όπως και πέρυσι, το φεστιβάλ θα ταξιδέψει σε πολλές πόλεις της χώρας τους επόμενους μήνες. Το πρόγραμμα θα αποτελείται από ~40 ταινίες μεγάλου μήκους και άλλες τόσες μικρού μήκους.


Για πρώτη φορά φέτος, θα έχουμε δύο ξεχωριστά αφιερώματα στις ταινίες που αγαπήσαμε, ενώ η έκπληξη που ετοιμάζουμε θα συζητηθεί σε όλα τα φεστιβάλ της Ευρώπης.

Η κριτική επιτροπή του 2ου Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ φέτος έχει τηλεοπτική λάμψη.

 

Εκτός από τον κ. Δημήτρη Κολιοδήμο και τον Νίκο Κουλαυτάκη που κοσμούν το φεστιβάλ για 2η χρονιά, φέτος στην 5μελής κριτική επιτροπή θα βρίσκεται η δημοφιλής ηθοποιός και λάτρης του σινεμά τρόμου, Εβελίνα Παπούλια, καθώς και ο εξαίρετος κριτικός του ALPHA,Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος.Το Horrorant.com εκπροσωπεί στην επιτροπή ο Σπύρος Νουνανάκης.


Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν οι αίθουσες αλλά και οι ενότητες του προγράμματος.

Σχετικές ειδήσεις
Νύχτες Τρόμου: Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ επιστρέφει!
20.02.2017 12:52
Για 4η συνεχή χρονιά, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival - ‘ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ’ ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στους φίλους του τρόμου και όχι μόνο, ανανεωμένο και έτοιμο για ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, με τέσσερις ακόμα πόλεις, την Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα, τη Ρόδο και το Ηράκλειο, να προστίθενται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας τα τείχη τους, έτοιμες να το υποδεχτούν.
Horrorant Film Festival - Νύχτες Τρόμου 2016: Τελετή λήξης και Βραβεία
19.05.2016 15:17
Η Αθηναϊκή διαδρομή του 3ου φεστιβάλ ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου, σε ένα κατάμεστο ΙΝΤΕΑΛ, με την προβολή της ταινίας λήξης του φεστιβάλ El Cuerpo | The Body.
Horrorant Film Festival - Νύχτες Τρόμου 2016: Οι ταινίες Έναρξης και Λήξης
10.05.2016 12:05
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Tαινιών Tρόμου, Horrorant Film Festival είναι εδώ για 3η συνεχή χρονιά και μας υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις, πολλές εκπλήξεις και ... τρόμο!
Horrorant Film Festival - Νύχτες Τρόμου 2016: Οι Classics ταινίες του φεστιβάλ
04.05.2016 12:09
Το 3ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival – "ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ" θα πραγματοποιηθεί από 12 - 18 Μαΐου στην Αθήνα και από 19 - 25 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.
3ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Νύχτες Τρόμου - Horrorant Film Festival
10.03.2016 14:32
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival – "ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ" αποτελεί πια σημαντικό γεγονός στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, και ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην Ελλάδα.