Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Μιχαήλ & ο Δημήτρης Βαβλιάρας ξανά μαζί στο Holy Wood Stage

Ο Γιώργος Μιχαήλ & ο Δημήτρης Βαβλιάρας ξανά μαζί στο Holy Wood Stage

Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί, Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιστρέφουν την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 στη νέα μουσική σκηνή της πόλης, το Ηοly Wood Stage, μετά την πρώτη επιτυχημένη εμφάνισή τους. Με όχημα το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι, αγκαλιάζουν την παράδοση και μας ταξιδεύουν μέσα από λαϊκότροπα μονοπάτια. Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία , καθώς και άλλα αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου , του Σωκράτη Μάλαμα, του Νίκου Παπάζογλου κ.α. Αφορμή για τη μουσική αυτή συνάντηση αποτελεί ο δίσκος που ετοιμάζεται με τραγούδια και των δύο και θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα. 

 

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ζήσης Φτάκας (λαούτο-κιθάρα), Φώτης Κακαβέλης (μπάσο), Γιάννης Βακουφτσής (πλήκτρα)

 

Ο Γιώργος Μιχαήλ είναι ξεχωριστή περίπτωση τραγουδοποιού. Είναι εκείνος που ερμήνευσε για πρώτη φορά κομμάτια του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον δίσκο «Αγία Νοσταλγία» που αργότερα αγαπήθηκαν από το κοινό (Στις χαραυγές ξεχνιέμαι, Τρία ρουμπαγιάτ κ.α.). Στο ενεργητικό του έχει έναν προσωπικό δίσκο με τίτλο «Της γης ο μουσαφίρης», που δεν κυκλοφόρησε από εταιρεία, αλλά χέρι με χέρι από τους ακροατές του. Έχει πάνω από δέκα χρόνια να εμφανιστεί live στην Αθήνα. Στην σκηνή του Ηοly Wood Stage, θα ακούσουμε ξανά την φωνή που πρώτα ταυτίστηκε με τα σπουδαία αυτά τραγούδια.

 

Ο Δημήτρης Βαβλιάρας μάς συστήνεται πριν έναν χρόνο με τη δισκογραφική δουλειά «Πάλι Βρέχει» που κυκλοφορεί από την Polytropon. Ο Βασίλης Σκουλάς τον τιμά με την ερμηνεία του σε 6 τραγούδια δίνοντας έντονα μία κρητική αύρα στον δίσκο. Ο Αργύρης Μπακιρτζής μεταφέρει με μοναδικό τρόπο την αμεσότητα των στίχων σε δύο τραγούδια. Ενώ ο Μανώλης Χατζημανώλης και ο Γιώργος Κοντορικός δίνουν πνοή στα υπόλοιπα τέσσερα τραγούδια με την ευαισθησία των φωνών  τους.

Σχετικές ειδήσεις
Χίλια χρώματα, με τη Δήμητρα Μιχαήλ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
19.01.2017 12:47
Η νέα καλλιτέχνης Δήμητρα Μιχαήλ ανεβαίνει στη σκηνή του Γυάλινου – Up Stage την Κυριακή 22 Ιανουαρίου για να μας παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Χίλια Χρώματα».
Ο Χρήστος Ραφαηλίδης και ο Δημήτρης Καλαντζής παρουσιάζουν ξανά τα Seventies στο Gazarte
21.09.2016 17:14
Μετά το sold out της προηγούμενης Κυριακής και λίγο πριν την αναχώρηση του Χρήστου Ραφαηλίδη για τη Νέα Υόρκη, οι δύο κορυφαίοι Έλληνες "jazzmen" ξανά μαζί στη σκηνή του GAZARTE την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου!
Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς
25.04.2016 15:31
Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο μεγάλος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύγχρονη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα θα βρεθούν στο θέατρο Παλλάς για να παρουσιάσουν μαζί σε το μουσικό έργο «Η Παγωμένη Θεατρίνα» σε στίχους Νίκου Γκάτσου αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση με τον τίτλο «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως».
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
18.04.2016 14:57
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και έρχονται για άλλη μία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 22 Απριλίου.
Ο Δημήτρης Μπάσης με τη Σοφία Κουρτίδου στο
18.03.2016 12:37
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Κουρτίδου συμπράττουν σε μια μουσική παράσταση με ήχους μοντέρνους, έντεχνους αλλά και λαϊκούς, για δύο παραστάσεις στον "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 2 και 9 Απριλίου.