Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί, Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιστρέφουν την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 στη νέα μουσική σκηνή της πόλης, το Ηοly Wood Stage, μετά την πρώτη επιτυχημένη εμφάνισή τους. Με όχημα το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι, αγκαλιάζουν την παράδοση και μας ταξιδεύουν μέσα από λαϊκότροπα μονοπάτια. Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και άλλα αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Νίκου Παπάζογλου κ.α. Αφορμή για τη μουσική αυτή συνάντηση αποτελεί ο δίσκος που ετοιμάζεται με τραγούδια και των δύο και θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ζήσης Φτάκας (λαούτο-κιθάρα), Φώτης Κακαβέλης (μπάσο), Γιάννης Βακουφτσής (πλήκτρα)

Ο Γιώργος Μιχαήλ είναι ξεχωριστή περίπτωση τραγουδοποιού. Είναι εκείνος που ερμήνευσε για πρώτη φορά κομμάτια του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον δίσκο «Αγία Νοσταλγία» που αργότερα αγαπήθηκαν από το κοινό (Στις χαραυγές ξεχνιέμαι, Τρία ρουμπαγιάτ κ.α.). Στο ενεργητικό του έχει έναν προσωπικό δίσκο με τίτλο «Της γης ο μουσαφίρης», που δεν κυκλοφόρησε από εταιρεία, αλλά χέρι με χέρι από τους ακροατές του. Έχει πάνω από δέκα χρόνια να εμφανιστεί live στην Αθήνα. Στην σκηνή του Ηοly Wood Stage, θα ακούσουμε ξανά την φωνή που πρώτα ταυτίστηκε με τα σπουδαία αυτά τραγούδια.

Ο Δημήτρης Βαβλιάρας μάς συστήνεται πριν έναν χρόνο με τη δισκογραφική δουλειά «Πάλι Βρέχει» που κυκλοφορεί από την Polytropon. Ο Βασίλης Σκουλάς τον τιμά με την ερμηνεία του σε 6 τραγούδια δίνοντας έντονα μία κρητική αύρα στον δίσκο. Ο Αργύρης Μπακιρτζής μεταφέρει με μοναδικό τρόπο την αμεσότητα των στίχων σε δύο τραγούδια. Ενώ ο Μανώλης Χατζημανώλης και ο Γιώργος Κοντορικός δίνουν πνοή στα υπόλοιπα τέσσερα τραγούδια με την ευαισθησία των φωνών  τους.