Τo Βlock33 υποδέχεται τον ξεχωριστό Hugo Kant την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015. Ένα ταξίδι σε trip-hop downtempo nu-jazz ρυθμούς με τον πολυτάλαντο μουσικό Hugo Kant κατευθείαν από τη Γαλλία!

Ο μοναδικός Hugo Kant μας ταξιδεύει στον κόσμο του μέσα από τη μουσική του στο Block 33 στις 23 Ιανουαρίου. Ονειρικές downtempo μελωδίες, jazz ήχοι, ambient ατμόσφαιρα, στο σταυροδρόμι του Dj Krush και του Bonobo… σε ένα 3ωρο dj/ live set που δεν πρέπει να χάσετε. O Hugo Kant συνδυάζει μοναδικά το dj set με live μουσική μιας και παίζει επι σκηνής πολλά μουσικά όργανα που ενισχύουν τις ατμοσφαιρικές του μελωδίες.

Ακόμη, live sets από Μοnonome & Dj Booker!

BIO

Ο Γάλλος Quentin Le Roux ή αλλιώς Hugo Kant γεννήθηκε στη Μασσαλία και άρχισε να σπουδάζει μουσική (πιάνο και κλασική κιθάρα) στην ηλικία των 5 ετών στην Εθνική Μουσική Ακαδημία της Αβινιόν. Αυτή τη στιγμή είναι σε θέση να παίξει 8 διαφορετικά μουσικά όργανα! Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, ίδρυσε την ψυχεδελική μπάντα τζαζ ροκ “Gus Weg Watergang” με τρεις φίλους του σχολείου, συνθέτοντας και παίζοντας keyboards, samplers, κλαρινέτο, φλάουτο και μπάσο. Από το 1996 έως το 1997, σπούδασε στο IMFP (επαγγελματική σχολή τζαζ) στο Salon de Provence.

Mετά τη διάλυση των Gus Weg Watergang, ο Hugo Kant στη συνέχεια, έπαιξε με πολλά συγκροτήματα ως σολίστας και ενορχηστρωτής.

Το 2006, κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Voyager Léger” και έκανε τη πρώτη του σόλο συναυλία ως Dr_Kant σε Electro Jazz ήχους στο φεστιβάλ “Un peu d’Alice ΙΙ”. Έχει εμφανιστεί δίπλα σε σπουδαία ονόματα όπως Wax Tailor, Herbaliser, Dj Krush και Chinese Man.

Το 2010, αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό μουσικό πρότζεκτ με το όνομα Hugo Kant και από τότε συνθέτει, παίζει και ηχογραφεί κομμάτια. Στις 13 Μαΐου του 2011 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του single «Searching London” και στη συνέχεια του άλμπουμ του “I don’t want to be an emperor” που έλαβε εξαιρετικές κριτικές.