Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Η Σπείρα ξαναχτυπά!

Η Σπείρα ξαναχτυπά!

Η γνωστή σπείρα-σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη ξανά στην Αθηναϊδα  με την παράσταση All that buzz.

Ο αυτόνομος  θίασος μουσικού θεάτρου συνεχίζοντας την δεκάχρονη πορεία του παρουσιάζει μια μουσική παράσταση απόλυτα εμπνευσμένη από την σύγχρονη πραγματικότητα.

Κορυφαίες παραστάσεις της γνωστής συμμορίας που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό ήταν τα Χορικά και το Αυτά που Κάψαν το Σανίδι.

Μέλη της σπείρας : Ελεάννα Καραντινού Χρήστος Μουστάκας Γιώργος Στιβανάκης Παρθένα Χοροζίδου Αργυρώ Καπαρού Δάφνη Λέμπερου Βασίλης Μοσχονάς Τζέρομ Καλουτά Μαρία Κοσκινά Κώστας Μπουγιώτης.


Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Άρης Βλάχος
Ακορντεόν η  Άννα Λάκη.
Κόντρα μπάσο ο  Νίκος Χατζόπουλος .
Και στα κρουστά η Σοφία Κακουλίδου.

 


Σχετικές ειδήσεις
Όλοι ένα - Φίλα με (λίγο ακόμα) από τον Σταμάτη Κραουνάκη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
25.10.2016 17:14
Ο Σταμάτης Κραουνάκης παρουσιάζει το «Όλοι ένα» Φίλα με (λίγο ακόμα), για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Οι Vapors of Morphine στο Fuzz Live Music Club
28.09.2016 16:43
Οι Vapors of Morphine, η μπάντα που σχηματίστηκε από τα δύο αυθεντικά μέλη των θρυλικών Morphine, Dana Colley και Jerome Deupree, συνεχίζοντας την ιστορία τους (με τη συνδρομή του blues μουσικού / τραγουδιστή Jeremy Lyons), έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Athens Big Band Presents the World of Hammond στο Θέατρο Παλλάς
12.04.2016 17:01
Στον κόσμο του μουσικού οργάνου Hammond θα μας ταξιδέψει η Big Band του Δήμου Αθηναίων στη μουσική παράσταση που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με τη συνεργασία των Αθηναϊκών Θεάτρων, το Σάββατο 16 Απριλίου στις 11.30π.μ στο θέατρο Παλλάς.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».
In the clear: Αφιέρωμα στον Marc Blitzstein στο Θέατρο Πόρτα
25.01.2016 14:42
Η Ομάδα Μουσικού Θεάτρου ΡΑΦΗ συμπράττει με τον ποιητή Χάρη Βλαβιανό, τον σκηνοθέτη/λιμπρετίστα Δημήτρη Δημόπουλο και τους sound artists Ντάνα Παπαχρήστου και Γιώργο Σαμαντά για ένα αφιέρωμα στον Αμερικανό συνθέτη Μαρκ Μπλιτζσταην (1905-1964), σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση. Οι χώροι του θεάτρου Πόρτα γεμίζουν ήχους και εικόνες πρωτότυπης αναβίωσης της αυθεντικής μεσοπολεμικής σάτιρας.