Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

IN-EDIT GREECE 2015: International Music Documentary Film Festival – Athens Edition

IN-EDIT GREECE 2015: International Music Documentary Film Festival – Athens Edition

Αυτό το Φλεβάρη το IΝ-EDIT International Music Documentary Film Festival, επιστρέφει στην Ελλάδα! Η Parenthesis, παρουσιάζει για δεύτερη φορά το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, αυτή τη φορά όμως και στην Αθήνα. Από τις 19 μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2015 σπουδαίοι μουσικοί, ιστορίες και νότες που έγραψαν ιστορία, συναντιούνται στο IN-EDIT GREECE 2015 – Athens Edition. Για επτά μέρες, στον κινηματογράφο OPERA ODEON, το In-Edit Greece θα παρουσιάσει στο κοινό της Αθήνας ό, τι καλύτερο έχει να δείξει η παραγωγή μουσικού ντοκιμαντέρ των τελευταίων χρόνων.

 

Το IN-EDIT, αποτελεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ παγκοσμίως. Έχοντας ξεκινήσει από τη Βαρκελώνη, πριν 12 χρόνια, καλύπτει πλέον γεωγραφικά δύο ηπείρους, αποτελώντας μία παγκόσμια και διαρκώς διερευνώμενη πολιτιστική πλατφόρμα. Μετά τις στάσεις του στη Βαρκελώνη, το Σαντιάγκο, την Μπογκοτά, το Σάο Πάολο, το Μπουένος Άιρες, το Βερολίνο και την Πόλη του Μεξικού, από φέτος θα διεξάγεται στο Λονδίνο και την Καλιφόρνια. Η Ελλάδα έχει γίνει ήδη κομμάτι αυτής της πολιτιστικής πλατφόρμας από τον Απρίλιο του 2014, οπότε και η Parenthesis παρουσίασε το IN EDIT στη Θεσσαλονίκη.

 

Στη διάρκειά του φεστιβάλ θα προβληθούν ξένες παραγωγές μουσικών ντοκιμαντέρ πρώτης προβολής, ενώ το πρόγραμμα προβολών θα συμπληρώσει το ελληνικό τμήμα του φεστιβάλ, όπου θα παρουσιαστεί ό,τι πιο φρέσκο έχει να δείξει η εγχώρια παραγωγή. Εκτός από τις ταινίες όμως, το πρόγραμμα του IN-EDIT, περιλαμβάνει μία σειρά από δυναμικά παράλληλα γεγονότα (συναυλίες, dj sets, showcases, conferences) που δημιουργούν μία ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία για όλους!

 

Σπουδαία ντοκιμαντέρ, συγκινητικές ιστορίες και δυνατές μελωδίες σας περιμένουν!

Μείνετε συντονισμένοι….

Σχετικές ειδήσεις
Το φεστιβάλ ΙΝ-EDIT στη Στέγη
20.09.2016 17:08
Το IN-EDIT, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού κινηματογράφου στον κόσμο έρχεται στη Στέγη, για τέσσερις ημέρες, από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου 2016.
3o Taratsa International Film Festival: Όλα όσα θα δείτε στο φετινό φεστιβάλ!
22.08.2016 12:24
Ο Αύγουστος, ο τρίτος και θερμότερος μήνας του καλοκαιριού, φέρνει το τρίτο και πιο δυναμικό Taratsa International Film Festival!
Το ΦΚΘ συναντά το 3ο Taratsa International Film Festival
03.08.2016 13:08
Καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες σινεμά κάτω από τα αστέρια προτείνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το 3ο Taratsa International Film Festival.
3o Taratsa International Film Festival
28.07.2016 16:53
Το 3o Taratsa International Film Festival, το φεστιβάλ που ανεβάζει το σινεμά ψηλά επιστρέφει από 24 έως 28 Αυγούστου 2016.
IN-EDIT Thessaloniki Edition 2016
30.03.2016 16:24
Πριν τρία χρόνια, το IN-EDIT Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Αυτό τον Απρίλιο, τρία χρόνια, χιλιάδες χιλιόμετρα και δεκάδες μουσικά ντοκιμαντέρ αργότερα, επιστρέφει στο Ολύμπιον για τρίτη χρονιά με τη δέσμευση ότι... δε θα δεις πουθενά τόση μουσική!