Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Κομμάτια του πλήθους live @ KooKoo

Κομμάτια του πλήθους live @ KooKoo

Το Σαββάτο 3 Ιανουαρίου 2015, το KOO-KOO bar υποδέχεται live τους Κομμάτια του Πλήθους.

 

ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ

Είμαστε ο Χρήστος και ο Βαγγέλης η αλλιώς Ήφαιστος και Ευοίωνος, Κομμάτια του πλήθους.

 

Στόχος της μουσικής μας είναι να περάσουμε μηνύματα και ιδέες με ένα μικρόφωνο και με μια λούπα. Ερμηνεύουμε καλά και κακά συμβάντα από τις ζωές μας ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, είτε με απλά λιτά λόγια είτε με περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι η πρώτη μας συναυλία ως  ''Κομμάτια του πλήθους'' και με υπερηφάνεια θέλουμε να παρουσιάσουμε στην σκηνή την πρώτη μας δουλειά στην οποία έχουμε δώσει τα θέλω και τα πιστεύω μας.

 

Στον χώρο καλεσμένο έχουμε τον Βασίλειο Αλεξόπουλο η αλλιώς Τιμωρό, πρώην μέλος των RNS τους Criminal Techniques από το Κορυδαλλό και τον Αργό θάνατο στα decks. Ευχόμαστε να σας χαρίσουμε μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Theodore live στο Eightball της Θεσσαλονίκης
03.01.2017 12:29
Στις 12 Ιανουαρίου ο Theodore θα βρεθεί στο Eightball στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Ο Theodore live στο Six d.o.g.s
30.11.2016 16:42
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Theodore θα βρεθεί στο six d.o.g.s στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Ο Τheodore live στο Θέατρο “Απόλλων” στη Σύρο
10.10.2016 14:58
To Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Theodore θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο περίφημο θέατρο «Απόλλων» στη Σύρο, μια παράσταση βασισμένη σε κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ (7 και It Is But It’s Not). Η ορχήστρα θα αποτελείται από τους μουσικούς της προσωπικής του μπάντας και από ένα σχήμα εγχόρδων – δύο βιολιά, μία βιόλα και τσέλο.
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Desert Monks live @ Kookoo
06.05.2016 14:17
Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 η σκηνή του Kookoo υποδέχεται τους Desert Monks για παρουσιάσουν υλικό από την επερχόμενη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Orin Kilo με τη μπάντα του.