Η Show What, παρουσιάζει μία σειρά συναυλιών στο Fuzz club που αγγίζει πολλαπλά γούστα όπως afrobeat , electropop, beatboxing ..

Πρόγραμμα συναυλιών:
22/11:  Tony Allen
O νιγηριανός ντράμερ, συνθέτης και τραγουδοποιός εισήγαγε, μαζί με τον Fela Kuti, στα μέσα της δεκαετίας του \’60 τη γνωστή ως afrobeat μουσική, ένα νέο πάντρεμα τζαζ και παραδοσιακής αφρικανικής μουσικής.

3/11: 5 Elements (Σε συμπαραγωγή με την Durant και την Άνωση)
Τι μπορεί να συμβεί όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Cypress Hill, οι Beastie Boys και οι The Roots; Θα το μάθουμε σύντομα στη σκηνή του Fuzz από τους 5 Elements που  εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα 

06/12: Poni Hoax+Juan Maclean (dfa)
Οι γάλλοι που ξεσήκωσαν το κοινό στο Synch 08, επιστρέφουν με τη δυνατή electropop τους, που κοιτάζει ισόποσα προς το italo disco των 80s και τις ηδονικές μπασογραμμές του Giorgio Moroder, αλλά ταυτόχρονα ζηλεύει την μαυρίλα των πιο καταραμένων στιγμών του Nick Cave. Τη βραδιά θα πλαισιώσει με ένα εκρηκτικό dance-punk dj set o Juan Maclean από το επιτελείο της DFA Records.

13/12: Front 242
Ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα της δεκαετίας του \’80, το γκρουπ που καθιέρωσε τον EBM ήχο και \”στιγμάτισε\” την ηλεκτρονική μουσική. Η αναλογική τεχνολογία και οι vintage μηχανές δονούνται μέσα σε αποδομημένα κομμάτια, όπου το συναίσθημα και η εξερεύνηση οδηγεί σε μια καθαρά ηλεκτρονική αντίληψη.