Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Φύλλο για Τυρόπιτα

Φύλλο για Τυρόπιτα
Η ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα σε συμπαραγωγή με τον Θανάση Μαργαρίτη παρουσιάζει για οκτώ μόνο παραστάσεις την κωμωδία  Φύλλο για Τυρόπιτα!

Το Φύλλο για Τυρόπιτα πραγματεύεται τη δυσκολία της ανθρώπινης επικοινωνίας μέσα στο σημερινό ανταγωνιστικό κόσμο. Σχέσεις ερωτικές, σχέσεις οικογενειακές, σχέσεις φιλικές όλα αυτά ιδωμένα με πολύ χιούμορ…

 Δύο τυχαίοι και εκ πρώτης όψεως διαφορετικοί άνθρωποι σε μια τυχαία συνάντησή τους ανταλλάσουν τις εμπειρίες τους για τη δυσκολία της ανθρώπινης επαφής.  Μέσα από μια ονειρική κατάσταση η διήγηση τους πραγματώνεται επί σκηνής και ο θεατής βλέπει τους δυο ανθρώπους να μεταμορφώνονται σε 10 διαφορετικά πρόσωπα που βιώνουν διαφορετικές σχέσεις.

Παίζουν οι ηθοποιοί
Θανάσης Μαργαρίτης
Εύα Νέδου

Σχετικές ειδήσεις
Επικίνδυνες σχέσεις, του Σοντερλό ντε Λακλό στο θέατρο Άλμα
17.11.2016 15:00
Το επιστολικό έργο του Λακλό, Επικίνδυνες σχέσεις, ανεβαίνει στο θέατρο Άλμα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βαλμόν.
Focus: Syria | Δυο παραστάσεις αφιερωμένες στη Συρία στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
11.10.2016 17:37
Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη Συρία μέσα από τα μάτια των δικών της καλλιτεχνών, παρουσιάζοντας σε δύο μέρες (26 & 27 Οκτωβρίου) δύο παραστάσεις θεάτρου και χορού: το «While I was waiting» και το «Displacement».
Η Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού σε περιοδεία
23.06.2016 14:34
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την Αντιγόνη του Σοφοκλή, την πρώτη συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.
Ορέστεια του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά σε περιοδεία
17.06.2016 10:44
Η Ορέστεια του Αισχύλου ξεκινάει το ταξίδι της στις 8 & 9 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Ο Γιάννης Χουβαρδάς, με μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών και καλλιτεχνικών συντελεστών, δημιουργεί μια παράσταση για τις απαρχές και το μέλλον της ανθρώπινης βίας.
Εθνικό Θέατρο: Καλοκαιρινές παραγωγές 2016
21.03.2016 13:47
Το Εθνικό Θέατρο παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου τις φετινές, καλοκαιρινές του παραγωγές που περιλαμβάνουν τις ακόλουθες παραστάσεις: «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, «ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία του πολυβραβευμένου Ρίμας Τούμινας (Συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το θέατρο ΒΑΧΤΑΗΓΟΒ της Μόσχας) και «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» του Αριστοφάνη, σε μια νέα πρόταση του Μιχαήλ Μαρμαρινού.