Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η Ελένη Αράπογλου live στο Faust

Η Ελένη Αράπογλου live στο Faust

Μετά από επτά χρόνια μουσικών & θεατρικών σπουδών στην Αμερική (Berklee College of Music και Tufts University) η Ελένη Αράπογλου εμφανίζεται για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό.


Με έδρα πλέον την Νέα Υόρκη, η Ελένη έχει ήδη επαγγελματική παρουσία μέσα από συνεργασίες στο ενεργητικό της όπως με τον παγκοσμίου φήμης Ισπανό παραγωγό Javier Limon και με εμφανίσεις στο πλευρό του Alejandro Sanz (18 Grammy Awards) στα Latin Grammy, σε συναυλίες στη Μαδρίτη, την Κόστα Ρίκα και τη Βουλγαρία. 

Το ρεπερτόριο της Ελένης είναι τόσο ευρύ όσο και τα ακούσματά της. Jazz, funk, latin american folkore, flamenco, indian και middle eastern, όλα αυτά τα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους είδη δημιουργούν ένα ευφάνταστο μελωδικό κράμα μέσα από το οποίο η Ελένη ενηλικιώθηκε μουσικά. 

Στο Faust, μαζί με την πενταμελή μπάντα της (Μαριος Λαζ Ιωαννίδης,
 Αλέξανδρος Λιβιτσανος, Πέτρος Βασιλειαδης, Δημήτρης Μποσινακος, Σπύρος Νίκας) θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα από ρυθμικά, soulful κομμάτια, λάτιν μπαλάντες, αυτοσχεδιασμούς και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.Μια ξεχωριστή ανερχόμενη καλλιτέχνις, σε έναν όμορφο χώρο γεμάτο ζωντάνια που αγκαλιάζει την τέχνη.Σχετικές ειδήσεις
Φουλ του Ρήγα με τον Ρήγα Σκεπετάρη live στο Faust
04.01.2017 14:49
Ο Ρήγας Σκεπετάρης εμφανίζεται στο Faust σε ένα Φουλ του Ρήγα μουσικό ταξίδι, μέσω των ήχων της funk, ska, reggae, jazz,  hip hop και της rock.
Οι Ένα Βήμα Μπροστά επιστρέφουν στο Faust
30.12.2016 11:33
Οι Ένα Βήμα Μπροστά επιστρέφουν στο Faust τη νέα χρονιά για ένα live, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.
Οι Ένα Βήμα Μπροστά live στο Faust
07.12.2016 13:50
Οι Ένα Βήμα Μπροστά, το νέο και ανερχόμενο ελληνόφωνο ατμοσφαιρικό έντεχνο ροκ συγκρότημα, κλείνουν φέτος 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο και το γιορτάζουν σε κάθε τους εμφάνιση, έχοντας στις μουσικές τους αποσκευές και το νέο τους EP όλα γράφουν.
Οι «Ένα βήμα μπροστά» live στο Faust
01.06.2016 11:33
Στις 2 Ιουνίου 2016, οι «Ένα βήμα μπροστά» θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη σκηνή του Faust και σας καλούν σε ένα μικρό όμορφο μουσικό ταξίδι.
Η Ελένη Αράπογλου στο Κελάρι Athenaeum
08.03.2016 12:23
Μετά τις συναυλίες της στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη, η Ελένη Αράπογλου τραγουδά πάλι στην Αθήνα, στο Κελάρι Athenaeum με ένα πρόγραμμα γεμάτο ήχους και εναλλαγές jazz και soul, μελωδίες από την Αργεντινή αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.