Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα: τελευταία παράσταση στις Μορφές Έκφρασης

Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα: τελευταία παράσταση στις Μορφές Έκφρασης

Η θρυλική Χριστουγεννιάτικη παράσταση που παίζεται για 14 χρόνια, θα δώσει την τελευταία της παράσταση το Σάββατο 3 Γενάρη 2015 στις 6:00 μ.μ. στις Μορφές Έκφρασης.


Για μικρούς και μεγάλους, η παράσταση αποτελεί μια πολυδιάστατη διαδρομή στον κόσμο των Ελληνικών Χριστουγέννων. Με ζωντανή μουσική και κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, δρώμενα και έθιμα, καλικάντζαρους και την ιστορία του Άη Βασίλη από την Καππαδοκία θα μάθουμε, θα γευτούμε και θα νιώσουμε τα Χριστούγεννα με έναν διαφορετικό τρόπο, μιας άλλης εποχής, μα τόσο αληθινός που ακόμα και σήμερα μιλάει την καρδιά μας.


Μια παράσταση που έχει αφήσει ιστορία, και συνεχίζει να υφαίνει την ομορφιά της ανακάλυψης ενός κόσμου κρυμμένου στα παιδιά του σήμερα.
Για όλη την οικογένεια.


Τα παιδιά θα δουν και θα ακούσουν ζωντανή μουσική από παραδοσιακά όργανα , φλογέρες, διάφορα κρουστά, ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα κ.α.

Όλη η δομή της παράστασης είναι βασισμένη στο σύστημα Orff.


Οι Συντελεστές της παράστασης

Κείμενο: Ματίνα Τσιγκούνη - Χάρης Καστανιάς
Σκηνοθεσία: Θωμάς Κινδύνης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αντώνης Βαρθαλίτης, Βλασία Βερβέρη, Κλεονίκη Καραχάλιου, Ερμόλαος Κατζουρίδης, Τάσος Νταβάκος, Ευγενία Παπαδάκη, Αλέξανδρος Πισκιούλης, Άννα-Τζίμα

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δράκος των χρωμάτων επιστρέφει στις Μορφές Έκφρασης!
20.01.2017 13:03
Οι Μορφές Έκφρασης παρουσιάζουν ξανά το διαδραστικό παραμύθι «Ο Δράκος των χρωμάτων» για 4 μόνο παραστάσεις στις 14, 21, 28 Ιανουαρίου και στις 4 Φεβρουαρίου 2017, προσκαλώντας τα παιδιά σ’ έναν πολύχρωμο κόσμο!
17.01.2017 12:17
Λόγω της μεγάλης ζήτησης , η παράσταση "Κούκου, μια βόλτα στο δάσος" της Άννας Τζίμα, θα επαναληφθεί για 3 ακόμα παραστάσεις στις Μορφές Έκφρασης!
12.12.2016 13:46
Μετρώντας δύο μήνες επιτυχίας με την παράσταση «Στην Κιβωτό στις οκτώ» στο θέατρο Κάππα, η παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά υποδέχεται τις ημέρες των εορτών με μία έκτακτη εορταστική παράσταση.
Κού-κου μια βόλτα στο δάσος, στο θέατρο Μορφές Έκφρασης!
07.11.2016 12:49
Η παιδική παράσταση Κού-κου μια βόλτα στο δάσος της Άννας Σεβαστής Τζίμα ανεβαίνει στο θέατρο Μορφές Έκφρασης για έξι παραστάσεις.
Ο Χαχά, η Χιχί και το αερόστατο της Ειρήνης στις Μορφές Έκφρασης
04.05.2016 15:27
Οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ παρουσιάζουν από το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 την παράσταση «Ο Χαχά και η Χιχί και το αερόστατο της Ειρήνης».