Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα: τελευταία παράσταση στις Μορφές Έκφρασης

Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα: τελευταία παράσταση στις Μορφές Έκφρασης

Η θρυλική Χριστουγεννιάτικη παράσταση που παίζεται για 14 χρόνια, θα δώσει την τελευταία της παράσταση το Σάββατο 3 Γενάρη 2015 στις 6:00 μ.μ. στις Μορφές Έκφρασης.


Για μικρούς και μεγάλους, η παράσταση αποτελεί μια πολυδιάστατη διαδρομή στον κόσμο των Ελληνικών Χριστουγέννων. Με ζωντανή μουσική και κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, δρώμενα και έθιμα, καλικάντζαρους και την ιστορία του Άη Βασίλη από την Καππαδοκία θα μάθουμε, θα γευτούμε και θα νιώσουμε τα Χριστούγεννα με έναν διαφορετικό τρόπο, μιας άλλης εποχής, μα τόσο αληθινός που ακόμα και σήμερα μιλάει την καρδιά μας.


Μια παράσταση που έχει αφήσει ιστορία, και συνεχίζει να υφαίνει την ομορφιά της ανακάλυψης ενός κόσμου κρυμμένου στα παιδιά του σήμερα.
Για όλη την οικογένεια.


Τα παιδιά θα δουν και θα ακούσουν ζωντανή μουσική από παραδοσιακά όργανα , φλογέρες, διάφορα κρουστά, ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα κ.α.

Όλη η δομή της παράστασης είναι βασισμένη στο σύστημα Orff.


Οι Συντελεστές της παράστασης

Κείμενο: Ματίνα Τσιγκούνη - Χάρης Καστανιάς
Σκηνοθεσία: Θωμάς Κινδύνης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αντώνης Βαρθαλίτης, Βλασία Βερβέρη, Κλεονίκη Καραχάλιου, Ερμόλαος Κατζουρίδης, Τάσος Νταβάκος, Ευγενία Παπαδάκη, Αλέξανδρος Πισκιούλης, Άννα-Τζίμα

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Κού-κου μια βόλτα στο δάσος, στο θέατρο Μορφές Έκφρασης!
07.11.2016 12:49
Η παιδική παράσταση Κού-κου μια βόλτα στο δάσος της Άννας Σεβαστής Τζίμα ανεβαίνει στο θέατρο Μορφές Έκφρασης για έξι παραστάσεις.
Ο Χαχά, η Χιχί και το αερόστατο της Ειρήνης στις Μορφές Έκφρασης
04.05.2016 15:27
Οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ παρουσιάζουν από το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 την παράσταση «Ο Χαχά και η Χιχί και το αερόστατο της Ειρήνης».
Ο μισοκοκοράκος για 3 Κυριακάτικες παραστάσεις στο Εργαστήρι Μαιρηβή
30.03.2016 12:58
Τις Κυριακές 3 & 10 & 17 Απριλίου 2016 στις 12 το μεσημέρι, το λαικό παραμύθι "ο μισοκοκοράκος" ζωντανεύει στη σκηνή! Μια παράσταση παράσταση θεάτρου κούκλας για όλες τις ηλικίες!
Αυτό...: θεατρική παράσταση στο πλαίσιο του Switch On στην Τεχνόπολη
26.02.2016 12:40
Στις 3 Μαρτίου, η ομάδα Μικρές ιστορίες συμμετέχει στο πλούσιο πρόγραμμα του #SWITCH_ON παρουσιάζοντας το «ΑΥΤΟ…», μια θεατρική παράσταση για παιδιά από 2 ετών αλλά και για ενήλικες που θέλουν να τρυπώσουν για λίγο στη σκέψη και στο παιχνίδι των παιδιών...
Κούκου, μια βόλτα στο δάσος!, στις Μορφές Έκφρασης
19.02.2016 14:54
Οι Μορφές Έκφρασης προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην παράσταση Κούκου, μια βόλτα στο δάσος!