Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

The Soul Vibrators live στο Floral

The Soul Vibrators live στο Floral

Την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015, πρώτη μέρα του νέου χρόνου, το Floral μας προσκαλεί να τη γιορτάσουμε παρέα με τους The Soul Vibrators.


Η συμβατότητα της μνήμης με τον χρόνο.

"Το λογοπαίγνιο του χρόνου σαν μια μονάδα μέτρησης μιας ορισμένης χρονικής περιόδου και ο χρόνος μιας αόριστης και υποκειμενικής κατάστασης που η μνήμη ανακαλεί"

Α.Κ.

Την 1η Ιανουαρίου, ανήμερα Πρωτοχρονιάς οι Soul Vibrators δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τις παραπάνω εννοιολογικές αναζητήσεις, αφήνοντας τον Προυστ αυτή τη φορά στο συρτάρι. Θα στήσουν ομως μια γιορτή για όσα ζησαμε και όσα έρχονται. Οι ευχές για το νεο έτος θα έχουν χρωμα rock n roll, με τον Garage ήχο και την ψυχεδελικη ουτοπία να καθορίζουν τη διάθεση της βραδυας. Μεσα σε αυτό το κλιμα καλοσωριζουν επι σκηνής τους φιλους Σοφια Φιλωνος, Κωνσταντίνο Κοκκινο και Ρενα Ρασούλη αλλά και τις Prudence Tapes σταdecks για το warm up and after party! O παλμός από το ερχόμενο πάρτυ θα αποτελέσει μια στιγμή αδιάβλητη από τη λήθη του χρόνου αποτυπωμένη στη μνήμη για την επόμενη ετήσια ανασκόπηση σου.

Καλή Χρονιά!

Δημήτρης Τάσαινας, φωνή
Αλέξανδρος Καραδήμος, ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Γρηγοριάδης, τύμπανα
Παύλος Μαραγκός, ηλεκτρικό μπάσο
Χρήστος Σπηλιόπουλος, τρομπόνι

Special Guests: Κωνσταντινος Κόκκινος, Σοφια Φιλωνος, Ρένα Ρασούλη

Guest Dj: "Τhe Prudence Tapes"

Επιμέλεια Ήχου: Στεφανος Μπαμπης

Σχετικές ειδήσεις
Dimitris Tasenas and The Soul Vibrators ft. Matthaia σε ένα γιορτινό live στο Faust
19.12.2016 14:58
Μαγεμένοι από τον ήχο των 60's, οι Dimitris Tasenas and The Soul Vibrators έρχονται στο Faust για να μας μαγέψουν με ένα πρόγραμμα γιορτινό, εντελώς ξεσηκωτικό και χορευτικό!
Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators live στη σκηνή του Skrow Theater
18.11.2016 10:18
Το Skrow theater εγκαινιάζει από το Νοέμβριο ένα νέο concept: Τα Skrow Concerts. Αυτό το μήνα, την Πέμπτη 24  Νοεμβρίου και ώρα 21:00, η σκηνή του skrow θα φιλοξενήσει τους Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators.
Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators live στο café του Νομισματικού Μουσείου
30.09.2016 10:47
Μαγεμένοι από τον ήχο των 60's, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν το Μάιο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators. Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, οι SV παρουσιάζουν την πλέον ακουστική εκδοχή της μουσικής τους ή κατά την προσφιλή ονομασία των 90's “unplugged”.
The Cahorn Keys feat Christos Georgis live στο Vagoni
29.06.2016 15:42

Οι Cahorn Keys συμπράττουν με τον Χρήστο Τζώρτζη στο ηλεκτρικό μπάσο σε ένα μοναδικό live session με Soul, R&B , Funk και Jazz διάθεση στο Vagoni την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 στις 22:00.
Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators - Starlight Acoustic II live στο Νομισματικό Μουσείου
17.06.2016 12:11
Μαγεμένοι από τον ήχο των 60's, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν τον Μάιο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators. To Psych Rock και Garage, αλλάζουν όψη και το Café του Νομισματικού Μουσείου γεμίζει με ηχοχρώματα που προσεγγίζουν την folk, country και πρώιμη rock n roll περίοδο.