Το Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014, η σκηνή της Αρχιτεκτονικής, στο Γκάζι, θα φιλοξενήσει το τρίτο live της διοργάνωσης “Final Touch Rock Festivals“, με ένα live που θα φιλοξενήσει τρεις ακόμα αξιόλογες μπάντες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν την πιο κεφάτη και εορταστική έκδοση του ροκ. Την συναυλία θα ανοίξουν οι πολλά υποσχόμενοι νεαροί Blue Wanders, τη σκυτάλη θα πάρει το κουαρτέτο Άνευ Πόρων, οι οποίοι με τη σειρά τους θα αφήσουν την σκηνή στον ελληνοαυστραλό Yianni Tsero παρέα με τους ContraBand.

Blue Wanders

Οι Blue Wanders, μια φιλόδοξη νεανική μπάντα δημιουργήθηκε το 2009, με στόχο να υλοποιήσουν κάθε μουσικό τους όνειρο και να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα στη Ροκ σκηνή. Ξεκινώντας από μικρή ηλικία, επηρεασμένοι από την ροκ μουσική του 70 έως και σήμερα, έχουν δημιουργήσει την δική τους μουσική ταυτότητα. “Αρκετά ειπώθηκαν…το βιογραφικό μας το καταθέτουμε σε κάθε live!”

Άνευ Πόρων

Οι Άνευ Πόρων σχηματίστηκαν το 2011. Πρόκειται για ένα νεοσύστατο συγκρότημα που όμως έχει στο ενεργητικό του αρκετές ζωντανές εμφανίσεις δίπλα σε πολλά γνωστά ονόματα της rock μουσικής σκηνής όπως οι: Νίκος Μαϊντάς (Magic De Spell), Σπύρος Γραμμένος, Γιώργος Ρους, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Λεωνίδας Μπαλάφας, Trendy Hooliguns, A Des Potes, Κάρμα, Ένα Βήμα Μπροστά και Μάρω Μαρκέλλου. Αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο, ηχογραφώντας τον πρώτο τους δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρόνο.

Yiannis Tseros & ContraBand

Την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική ήταν παράνομη η παραγωγή, η πώληση και η κατανάλωση αλκοόλ και η ποινή για τα εγκλήματα αυτά μπορούσε να φτάσει ακόμη και στον θάνατο. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κύκλωμα λαθρεμπορίου (contraband) τα μέλη του οποίου ήταν αδίστακτα και δεν γνώριζαν φόβο. Σήμερα όμως η κατανάλωση αλκοόλ όχι απλά επιτρέπεται αλλά, μάλιστα, ενθαρρύνεται. Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου την “ενθάρρυνση” αυτήν θα την αναλάβουν, μεταξύ άλλων, και οι ContraBand! Συνυπεύθυνοι για την διασκέδασή του κοινού θα ερμηνεύσουν γνωστά και αλλά και όχι τόσο γνωστά τραγούδια, από Παύλο Σιδηρόπουλο μέχρι Red Hot Chilly Peppers, και πολλά πολλά άλλα.

Σας περιμένουμε !!!