Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο αεροδρόμιο

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο αεροδρόμιο

Παραμονές Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, 24 & 31 Δεκεμβρίου 2014, στο αεροδρόμιο, με κλασικές μελωδίες, με μια μαγική χριστουγεννιάτικη μπάλα που «χορεύει» και με ζωντανές χριστουγεννιάτικες φιγούρες.

 

Xmas Happy Mascots

Κεφάτες χριστουγεννιάτικες φιγούρες, ένας χαρωπός χιονάνθρωπος, ο Καρυοθραύστης και ο τάρανδος του Άη Βασίλη, προσφέρουν κάρτες και ευχές στους επιβάτες και τους επισκέπτες, διασκεδάζουν τα παιδιά (μικρά και… μεγαλύτερα) και βγάζουν μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες!

09:30 – 14:30, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

 

Xmas Magic Ball

Μια ζωντανή χριστουγεννιάτικη μπάλα, που της δίνει ζωή μια.. «αιθέρια μορφή»! Χορογραφία και ακροβατικά σε ένα θεαματικό σόου, με πινελιές χειμώνα και Χριστουγέννων.

10:00 – 15:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

 

Συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου

32 νέοι καλλιτέχνες από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου παρουσιάζουν  ένα εορταστικό μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει κάλαντα και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες!

13:30 – 14:30, Επίπεδο Αναχωρήσεων– Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

Σχετικές ειδήσεις
Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Εκδηλώσεις στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος
16.05.2016 11:37
Το Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος γιορτάζει εφέτος τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με προγραμματισμένες ξεναγήσεις και διευρυμένο ωράριο, ενώ παίρνει μέρος και στην Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων με ειδικές εκδηλώσεις. Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχει στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται την ερχόμενη εβδομάδα στα περισσότερα μουσεία της χώρας.
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Νέα Σμύρνη
24.12.2015 12:19
Μια από τις πιο ονομαστές πλατείες της Αθήνας έβαλε τα γιορτινά της και σας περιμένει μέσα σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα να απολαύσετε παρέα με τα παιδιά σας μια βόλτα με το καρουζέλ και το τρενάκι ή μερικά...διπλά τόλουπ σε μία από τις μεγαλύτερες παγοπίστες της πόλης.
Παραμονή Χριστουγέννων με τους Dilemma στο café του Νομισματικού Μουσείου
23.12.2015 17:07
Οι DILEMMA παρουσιάζουν στις 24 Δεκεμβρίου 2015 στο café του Νομισματικού Μουσείου ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, με χριστουγεννιάτικες μουσικές και κάλαντα, συμβάλλοντας ενεργά στη γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.
Χριστουγεννιάτικες συναυλίες των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων στο θέατρο Παλλάς
18.12.2015 11:35
Το ιστορικό θέατρο Παλλάς, στην καρδιά της πόλης, υποδέχεται κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων σε τρεις συναυλίες, που συνδυάζουν μέσα σε μία επιβλητική ατμόσφαιρα αγαπημένες μελωδίες με τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Lighting Up Xmas: Χριστουγεννιάτικες δράσεις στο Golden Hall
10.12.2015 10:30
Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο Golden Hall, ο απόλυτος προορισμός όλης της οικογένειας, γιορτάζει για ακόμα μία χρονιά τα Χριστούγεννα, με μοναδικές εκδηλώσεις για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του.